MS 2008 v ledním hokeji, Kanada

Vlastní aktivita, soutěže, různá mistrovství, rady a tipy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 5. 2008 15:03

nj to jo, ale všechno lepší než kripl Čechmánek
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod includes 6. 5. 2008 16:28

Mně osobně se zdá, že největší slabina českého týmu je také v brance. Hniličku mám rád, ale nechytá tak, jak jsem od něj zvyklý :(
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 6. 5. 2008 17:49

Hlavně by si měl někdo uvědomit, že Hnilda s Čemanem mají svoje za sebou, ti byli na špici před šesti, osmi lety. Hodně podceňovaný brankař je třeba takový Martin Vojtek z Třince. I ten by, myslím, odvedl lepší práci než Hnilda.

A kdykoli bych si měl vybrat mezi Hniličkou a Čechmánkem, šáhnu po Romanovi. Z toho prostého důvodu, že když udělá chybu, tak se nepodělá a chytá dál. Hnilička, Vokoun, všichni tihle chytaj skvěle, dokud neudělají chybu. Pak jdou do kytek.

Docela zajímavě se to teď s brankaři vyvíjí u Rusů - ačkoli, co jsem četl, Nabokov by měl přijet. Každopádně by mě zajímalo, koho napíše Bykov na soupisku s Dánskem jako druhého brankaře, to tam ještě žádného mít nebude 8-D
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod scater 6. 5. 2008 18:15

Kdo bude dneska fandit proti Itálii ? Já ANO pokud mě vzbudí budík : ) (01:00)
Ad . Brankáři - hnilda chytá dobře, z mýho pohledu si to nijak zvlášť nepodělal s rusama, mohl chytat líp, ale několika zákrokama nás podržel. Mensator je dobrej v ČR, ale tohle je něco jinýho. Mám ho v oblibě, ale nevim, co by tam předvedl. To skoro samý Pinc, akorát že ten s náma vypadli : )
S tim Jeremenkem si to skazili sami když nás tam natlačili : ) V tom sem je nechápal. Sice nám NESMYSLNĚ vyloučili 2 hráče, ale svýho jedinýho jistýho brankáře si odrovnali : ) Dementi.
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 6. 5. 2008 18:46

Bobroněnko píše:Docela zajímavě se to teď s brankaři vyvíjí u Rusů - ačkoli, co jsem četl, Nabokov by měl přijet. Každopádně by mě zajímalo, koho napíše Bykov na soupisku s Dánskem jako druhého brankaře, to tam ještě žádného mít nebude 8-D

Někde jsem slyšel, že to prej vezme Tre'tjak :D

Jinak na Itálii fakt koukat nebudu, ale večer USA - Kanada bude dobrej zápas
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 5. 2008 19:47

jako super , Itálii bude chytat Pinc :roll:
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod includes 6. 5. 2008 20:16

Nevíte, jestli dávaj dnešní hokej na netu? Např. hokejzive.cz? Jako např. na fotbalzive.cz dávaj LM apod.? Díky :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod scater 6. 5. 2008 21:24

Co vim tak nedávaj. Hledal sem to tam taky, ale asi nemaj licenci na MS : ( Pouze pomocí krátkejch zpráv na skoro každym sport serveru.
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod includes 6. 5. 2008 21:54

To je škoda :(, tak se aspoň vyspím :)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 7. 5. 2008 01:37

hmm po první třetině s Italy 2:2 :hm
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod snowboarder 7. 5. 2008 10:52

já jsem se radši odhlásil, abych tu na fóru nenadával, ale na konci těch 7:2 už bylo hezkých :-))
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod Player. 7. 5. 2008 11:40

vy cesi mate ale problemy, staci pozriet na slovensku reprezentaciu a je mi do placu :(. Dufam, ze sa aspon zo skupiny dostanu
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod snowboarder 7. 5. 2008 11:50

no s Němcema jste tomu dali na frak :( ale tak ještě je šance na postup, i když to bude těžší
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod Player. 7. 5. 2008 11:59

tak zalezi od nemcov by som povedal, ak sa im podari vyhrat nad normi, tak sme v suchu. Samozrejme este je tu sanca vyhrat nad finmi, ale v takomto zlozeni to nevidim realne:)

Celkovo slovensky hokej ide do sraciek. V roku 2011 maju byt na slovensku MS v hokeji a ani nevedia, kde budu stavat halu.
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod snowboarder 7. 5. 2008 12:10

no u nás to bylo taky hodně na těsno s halou :) ale to je v klidu, to samý bylo v Lotyšsku, atd ;)
snowboarder
SuperDatel 2009

Předchozí stránkaDalší stránka