Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
Od kamarádky:
Maminka s dítětem jede v tramvaji a dítě (6-8let) strašně zlobí a kope jednu starou babičku. Babča řekne jeho matce, ať si dítě zklidní. Ta jí obratem odpoví. já své dítě vychovávám demokraticky a humáně, je to teď trend, aby se děti vychovávaly samy (pozn. známé třeba v Americe). Všimnul si toho jeden klučina, takovej skejťák, chvíli poslouchal a pak si vyndal z pusy žvýkačku a nalepil ji matce dítěte na hlavu s tím, že on je taky vychováván demokraticky. matka stichla a na příští zastávce i s dítětem vystoupila.....
jinak mě docela dostává, že doslova malý parchanti žebrají o cigarety. A když říkám malý, myslím tím max. do 5.třídy.
Řekl bych že to je takový nový modní trend, že by anarchie?
Naposledy upravil Honzat dne 26. 10. 2005 15:42, celkově upraveno 1
X100? E700? problémy s firmware, jiný softwareový problém? V tom případě mi napište PM
Najhorsie su take grupy malych zasranov s cigaretou v papuli, boty 3x vacsie ako hlava, gate take ze by sa do nich zmestili dvaja, pluje to po chodnikoch, vysmieva sa starsim ludom a robia si srandu s telesne a mentalne retardovaych obcanov. To je asi 35% kazdej zakladnej skoly. Strasne by ma zaujimalo co z nich vyrastie.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
drzost dnesnich parchantu je fakt hrozna. chcu videt, jak se jednou sami o sebe postaraji. je to takova ztracena generace.
adams: ty chodis na strojarnu? tak to jsme kolegove . jinak cos rikal je pravda. tam fakt vezmou vsechny
hehehe .. ja a nekoho mlatit... hehehe .. ja ho proste capl za krk a tim to koncilo ... nic bych z toho nemel ho striskat .. a hlavne ja se pral naposledy kdyz mne bylo tolik co tomu piskleti ... staci ti to jako vysvetleni ?
tohle je ztracena generace ... odrazeni socialniho premysleni v zemich kde se leze do ***** kde komu .....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
Povím vám příhodičku: včera jsem šel v Liberci z nádraží a z Fügnerovi (takový hezký baráček terminál MHD...) sem šel domu přede mnou šla matka se dvěma dětmi (odhadem 8-9 a 3-4 roky) a když vešli na přechod skoro je přejelo auto (které bylo krásně viditelné a řidič za nic nemohl, prostě mu vlítli do cesty), nějak to přeběhli a pak ten 8-9ti letý parchant ukázal prostředníček a na řidiče (nějaká dodávka) zařval: "píčo!!!" (dokonalý citát) a co se nestalo... řidič vystoupil a začal je stírat (matka totiž nehla brvou), když se do něj pustily, vrthli sme jim do toho my (asi 3 důchodci, nějaká mladá paní, další jeden teenager, a ještě jeden chlap), měli byste je vidět, vypadali celkem zklesle . Stáhli ocas mezi nohy a odtáhly se skutečně velmi rychle... lol
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
kde se ta neskutečná drzost dětí bere?
Teda, pokud si vzpomínám, že tady někdo psal, že je zvědevej na to, až budou makat a budou sami. Tak to se k jeho názoru přidávám.
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Ano ja to sledujem na mojich sestrenkach a bratrancoch. Žijú si ten typický American dream jedna chce byt velvyslankynou vo francuzsku a ta druha modelkou. a ja sa iba smejem ako ich v tom este rodicia podporuju budu radi ak zozeniu nejaku schopnu robotu . So mnou sa foter nes**l povedal mozes tu byvat ale prachy ti nedam. tie som si musel zarobit sam
měli jsme hodnou učitelku 1.až 4.třída si nedovolil ani jedno sprosty slovo ,dnešni jini prvnáci už posílaj do *** snad každýho,a ted i 2učitelky který mam tak mluví sprostě
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
kolmi píše:Ano. I já, jakož to učitel na ZŠ Vše je o výchově v rodině!r/quote]
a samozrejme castecne i o vychove ve skole ... a jak se takovy dite ma vyjadrovat, kdyz ucitel ani nevi, jak spravne napsat slovo "jakoz to"? cestina alias jazyk alias mluva ... a pak se divme: mizerie rodicu, ucitelu, kolemjdoucich, kolemzijicich, i me, kdyz jdu kolem malych kouricich nadavajicich hajzliku ci kdovicoksakrudelajicich x-krat mladsich a s**u na ne, neb bojuju s litosti, ze jsou to chudaci, vzdyt ja mel tolikrat hezci detstvi (obdoda Homolkovi, Slunce seno...) ... nastesti v tom nejsme sami a jsou na tom nekde v prumeru i hur (napr. USA) a nastesti existuji i "lepeji" vychovana decka
Kde se bere te drzost?kdyz jsem byl decko,bylo normalni deti za patricne chovani patricne odmenit fackou...dnes se to nejak nehodi..a deti se nejak naucili svoje "prava" ale povinnosti jim unikaji...