kam jit studovat??? - VŠE, Praha/VŠB, Ostrava

Názory na současné školství & srovnání se zahraničím

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod me 20. 6. 2005 12:13

mate nekdo zkusenosti aspon s jednou skolou? Poraddte!!! :hm Nemuzu se rozhodnout..pro VSB hraje mimojine to, ze to je mnohem bliz memu bydlisti a take to, ze tam pude dobry kamarad...
me

Odeslat příspěvekod S-Tony 20. 6. 2005 12:31

VSB je více praktická.
MU je více teoreická.
VSE je větší pakárna.
A pak Karviná........

Jdi na VSB.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Asspenn 20. 6. 2005 13:13

Taky záleží na tom, jestli chceš být něčím kloudným, nebo něčím jako Pan Profesor a tak... Ale na druhou stranu prezident bude potřeba pořád čili furt, zatímco baně .... nevím nevím ...
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod me 20. 6. 2005 14:04

na obě skoly mam ekonomika management nebo tak neco...tak vazne nevim :(
me

Odeslat příspěvekod Asspenn 20. 6. 2005 15:23

A chce být radši uhlobaronem, nebo majitelem fotbalového klubu (ne že by se to navzájem nějak vylučovalo ....)?
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Nadšenec

Odeslat příspěvekod me 20. 6. 2005 19:13

no myslim, ze takhle nalinkovanou budoucnost tato volba nevytvori. Asi pudu do te Ostravy, mesto nic moc, ale je to bliz a pude tam kamos...snad to tam bude fklidu :)
me

Odeslat příspěvekod JP 26. 6. 2005 13:38

Ja jsem na VSE na informatice a muzu jen doporucit. I kdyz ta VSB bude asi jednodussi, mas ji bliz. VSE ma ale porad lepsi jmeno a co se tyka kamarada, tak tech na VSE ziskas urcite spousty.
JP
Čtenář

Odeslat příspěvekod mareq 26. 6. 2005 15:13

Praha, Ostravu neznám, ale jdi do Prahy :)
Jestli hodláš při studiu kromě pití i sem tam zajít na nějakou tu brigádu, tak si myslim, že v Praze pořídíš líp...
.: Powered by Dell Latitude D505 & SE W800i :.
mareq
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 26. 6. 2005 16:03

Tak na bani uz nikdy vic, byl jsem tam na stavarne a je to fakt pakarna skola, uz se tesim na VUT, banska no more!!!!!!!
Anonymni

Odeslat příspěvekod mae-geri 8. 6. 2006 18:55

No, ja jsem na VSE a uplna pakarna jak psal S-Tony to neni. Mozna zavisi i na fakulte a tak, ale co jsem slysel, tak VSB je urcite lehci... A VSE ma lepsi jmeno. Akorat je tu docela zadrhel, ze tady mas na vetsinu zkousek jen jeden pokus, ne tri jak na kazde normalni VS. Neznamena to, ze kdyz jednu zkousku neudelas, tak ze vyletis. Jen je tady jiny system. Ale celkove vzato to tady neni spatne :)
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec