od Koby 25. 5. 2005 15:41
jeane: Naprosto souhlasím. Kamaráda vyhodili z mý školy, patří mezi ty těžké, ted je na soukromé škole, něco na způsob kamery, fotek atd. Prý patří mezi ty nejlepší co jsou. Neučí se vůbec, v pátek školu nemá vůbec, jinak taky moc ne, dost často s náma někam chodí. Když jsem viděl jeho vízo, měl vyznamenání, akorát 1 dvojku z matiky. Jinak samý. A to se fakt neučí, skazilo to jak prase, hulí, kalí atd. A nám se ted směje. Takže to je jedna zkušenost.
Bratránek na soukromý průmce elektro - prosek. Na základce čtyřky na vízo, tady má jednu max. tři trojky. Učitelkám nadávaj do krav, ale učitelky nic.
Další známej soukromá akademie na černým mostě. Do školy chodil naprosto, kdy se mu to zlíbilo. V průměru ale tak 3x týdně. Ačkoliv je uplně blbej, s tím šel taky na soukromou, jentaktak dodělal základku, na střední má dvojky..
Brácha mý holky. Ekologické gymnázium, soukromá. Ted maturuje, ze všech předmětů, at z matiky, nebo dějáku, nebo češtiny toho ví asi tak 10% toho co já. Samozřejmě má pár dvojek, cche jít na vejšku bez přijímaček. Ale každej ví, že tam dlouho nezustane, protože nic neumí.
Takto bych mohl pokračovat dál a dál. Naopak, lidi z mý bejvalky, co měli vždycky vyznamenání ted školy typu Užlabina, Resslovka, Panská prolízaj jentaktak.
Takže shrnuto. Něco na tom asi bude, že na soukromý prolezeš vždy a lechce. Aspon jsem se nikdy nesetkal s někým, kdo by řikal, že je to těžký.
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY