Jsou dnešní prepubescenti (cca 11-13 let) horší, než dřív?

Názory na současné školství & srovnání se zahraničím

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 7. 2009 12:58

fricoolinek2 píše:Jsou dnešní prepubescenti (cca 11-13 let) horší, než dřív?

Ne nejsou horší. Jen je jiná doba, jiné možnosti.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michee 20. 7. 2009 12:19

suk píše:
michee píše:"Good morning, fucking teacher"......
A je to skutecne vina jenom toho decka? Ta ucitelka by si taky nemela nechat **** na hlavu....

Kamarádka je trošku labilní a ledasco ji vytočí, takže žáčci ´toho využívají a dovolí si víc než u učitelky, co na ně zařve a udělá si pořádek. Bohužel kamarádka mi taky řekla, že neexistuje žádná domluva s rodiči, naopak oni se zastávají svých sprostých potomků a na tom, že nadávají učitelce v hodině nevidí nic zlého. Prý stěžovat si na žáčky nemá cenu. A pak to dopadne tak, že sedmileté děti budou krást a zabíjet (teda pokud to už nedělají).
Holt jak píše Michal, je jiná doba, jiné možnosti....
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lu.kas 22. 8. 2009 22:06

suk píše:Jinak dnesni mladez je fakt hrozna, stejne jenom 99% fetuje, soulozi a chodi na zabavy misto uceni a prace: http://gurzigost.bloguje.cz/ "

Dobře zakomplexovanej chudák... Nenapadá mě jiná možnost, jak takovýho člověka označit, z toho co píše v těch článkách co jsem četl... Naskenované články z Blesku, "pojednání" o tématech, o kterých evidentně nic neví a všudypřítomná závist. Pobavil...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 23. 8. 2009 13:08

luk: on to beztak nemuze myslet vazne a jestli jo, tak jen hleda spriznenou dusi, ktera ho bude obhajovat az nekoho znasilni... je to psychopat :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 25. 8. 2009 04:45

Ajajaj, konec prázdnin..., to přituhne a bude ve škole ještě hůř, he. Děcku - mladýmu, stačí na Relax až obdivuhodně méně času než pedagogovi či rodiči. Jo to si všici užijou než se začnou těšit na Mikuláše a na Jéžiška, ale do konce října to bude pěkný Mjaso...Voda stoupá a když se Náčelníci honem nerozhoupaj a nezačnou něco pro Děce a Mládež dělat...bude to ta,,Džungle před Tabulí,, cobydup. Je/jsou horší!?, ale jsou v Tom nevinně, hej. STarec Marcel od Zvonu....Nééé pětku nééé, Já jsem v tom nevinně,... maminko do Hlavy nééé.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Weslo 13. 9. 2009 19:09

Samozřejmě že nejsou horší.Jsou úplně normální.
Weslo RepRezent® vegetarián a odpůrce týrání zvířat ©
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AliGiro 13. 9. 2009 22:59

já bych řekl, že jsme na tom o hodně hůř než ta generace před náma a to myslím vážně, já jakožto křesťan mám nějaké ty hodnoty, takže se od nich dokážu distancovat a tím pádem vidím tu hrůzu :D
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 14. 9. 2009 10:21

Hech Weslo a jsem opět u to Mereditu Věci a u Stanoviště pozorovatele a posuzovatele, ze subjektivního hlediska máš drahé Weslo ve všem pravdu, že...Z toho objektivního pohledu při použití co největšího počtu informací, co se Ti podaří získat( než se pustíš do nějaké polemiky, je všechno Jinak...)...Pravdu nemáš, bohužel již 20 let jde Školství a celá Péče Státu v této oblasti, do kopru! a s ním pochopitelně i se vezou do,,Pekel,,i mladé generace...Nikdy sem tady neřek , že za to Děcka a Mladý mohou, že!?...Starec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Weslo 14. 9. 2009 10:57

Školství do kopru jde to souhlasím a o děti se starají (mají starat) rodiče ne stát.
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 14. 9. 2009 11:50

Ano, o deti by se meli starat rodice nikoli stat. Ale v dnesni dobe se rodice o deti moc nestaraji. Vetsina rodicu se honi za penezmi a je jim jedno, co dela jejich ratolest.
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 14. 9. 2009 22:23

Ba právě, Maty.Lara, bohužel je to tak, a rodiče jsou v tom ouplně nevinně, neb dělaj co můžou, a toho Černeýho Petra má neodpáratelně na Triku STÁT! Každej fungující stát, na úrovni...v Europě, má Děti, Mládež, vzdělání atd. mezi svými hlavními prioritami, no Česko mezi nima jaksi není!...viz vládní programy od Sametu i oficiální proklamace a prohlášení z poslední doby , he i z minulé...sliby-chyby. Těším se na Nový vládní program, jestli se ho vůbec ještě dočkáme?!...Smutnej Marcel od Zvonu...Weslo začni číst něco jinýho, než ,,Blue propagandu,, a podobný bludy...díky, a ozvi se mi, pokecáme a bude sranda.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 15. 9. 2009 00:43

Musim s Tebou, Marcele, nesouhlasit.
Podle mne by si kazdy rodic mel zodpovidat za svoje deti. Dat jim dobre vychovani a starat se o to, co jejich ratolest dela.
Moje sestra ucila na zakladni skole a ceho jsou nekteri rodice schopni je az neuviretelne.

Priklad: Chlapec propada a matka ho prijde hajit do skoly. Pry nema na uceni cas.
Ucitele tedy navrhnou plan, kdy se chlapec muze ucit. Jen dodam, ze se jedna o dite devate tridy zakladni skoly a chlapec nema zadne konicky.
V planu je zapocitan i cas venku a na pocitaci a dalsi osobni volno. S tim, ze tam je zapracovana hodinka na uceni. Odpoved matky: "A kdy se bude divat na televizi?"
Pak se neni co divit, ze chlapec propada... a rekla bych, ze tohle stat rozhodne nemuze...

Mam nekolik dalsich prikladu...
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 15. 9. 2009 06:33

Hmmm, Maty.Lara,...Rodiče již,,nepřevychováš,,-jediná šance je něco zachránit u Dětí!Sice těsně po Sametu byla šance něco ,,províst,, i s ,,rodičema,, ale né takovým příkladným stylem jaké Paňstvo předvedlo a stále předvádí, že. Takže to stále zůstává na,,Bábovce,,u STÁTU, he a nikde a nikdy jinak. Jde o systém a vedení, pochopitelně o prachy na posledním místě...
No k tomu příkladu: hehe s klukem v devítce už nikdo nic a nikdy huž taky nenadělá...a Stát za to teď bezpochyb může, jako za cca již III. mladou generaci od Sametu..., ale neboj, všetko se jim vrátí jak bumerang.
Je to všechno o Svobodě, Demokracii, Morálce, Etice, Kodexu...atd. Po Sametové ,,revoluci,, a především o Zákonech. Čím dál smutnější Marcel od Zvonu. Ozvi se mi, můžem si povídat až do hálelujá...a bude sranda.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Weslo 15. 9. 2009 06:44

Marcel Kudlvasr píše:Ba právě, Maty.Lara, bohužel je to tak, a rodiče jsou v tom ouplně nevinně, neb dělaj co můžou, a toho Černeýho Petra má neodpáratelně na Triku STÁT! Každej fungující stát, na úrovni...v Europě, má Děti, Mládež, vzdělání atd. mezi svými hlavními prioritami, no Česko mezi nima jaksi není!...

Už si někdy v takovém státě byl Marceli?Vśude kde jsem byl se dětem věnovali hlavně rodiče.
Marcel Kudlvasr píše:viz vládní programy od Sametu i oficiální proklamace a prohlášení z poslední doby , he i z minulé...sliby-chyby. Těším se na Nový vládní program, jestli se ho vůbec ještě dočkáme?!...Smutnej Marcel od Zvonu...Weslo začni číst něco jinýho, než ,,Blue propagandu,, a podobný bludy...díky, a ozvi se mi, pokecáme a bude sranda.

Obávám se že nevím o čem mluvíš - mě osobně nevychoval stát.A volič ODS už nejsem vůbec Marceli - nejsem debil.

Vůbec by mě zajímalo jak by si si to představoval ty Marceli když toho tolik nakládáš na všemocný stát ... ????
Weslo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Weslo 15. 9. 2009 06:47

Marcel Kudlvasr píše:Hmmm, Maty.Lara,...Rodiče již,,nepřevychováš,,-jediná šance je něco zachránit u Dětí!Sice těsně po Sametu byla šance něco ,,províst,, i s ,,rodičema,, ale né takovým příkladným stylem jaké Paňstvo předvedlo a stále předvádí, že. Takže to stále zůstává na,,Bábovce,,u STÁTU, he a nikde a nikdy jinak. Jde o systém a vedení, pochopitelně o prachy na posledním místě...

S rodičema neuděláš nic to souhlasím, ale mladí jsou dnes díky bohu jiní.Sice ne všichni ale už je to podstatná skupina - i když pořád menšina.A to s těmi pěnezi nemyslíš vážně viď.
Marcel Kudlvasr píše:ale neboj, všetko se jim vrátí jak bumerang.
Je to všechno o Svobodě, Demokracii, Morálce, Etice, Kodexu...atd. Po Sametové ,,revoluci,, a především o Zákonech. Čím dál smutnější Marcel od Zvonu. Ozvi se mi, můžem si povídat až do hálelujá...a bude sranda.

Obávám se že se to nevrátí jim (budou už mrtví) ale nám mladším :( No těžko to může být o svobodě a morálce když tady skoro nikdo neví co to je :roll:
Weslo
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka