od Marcel Kudlvasr 14. 6. 2009 09:02
No ANO, bohužel je to pravda, Drazí Dospěláci...jaksi na ně není čas Doma ani ve Škole, začíná to bejt na těžkej kulas, za katedrou či v ringu z písku na stupínku,he...a povinnou knížku-film Džungle před tabulí, jo tak hluboko jsme klesli milostivá, jinej pedagog než,,Spešl+bohaté zkušenosti z krocení zvěře, nemá šanci...,,.Ten kdo neví a neumí zaimponovat, ať zapomene na nějakou přirozenou autoritu. Prostě se paňstvo vykašlalo na EMŠ- A NECHALI TO TADY PO SAMETU VYHNÍT A UDUSIT VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ, lidi , který do toho šli dobrovolně to většinou votrávilo a po roce 2000 jich spousta s tou moderní školou praštilo, nebo byli tím,,Babincem,,..na školách, vyštípáni...a teprve o 5 let později je ,,oficiélně EMŠ a ICT výuka na ZŠ,,NEJDŘÍVE EXPERIMENTÁLNĚ A TEĎ JIŽ,,POVINNĚ,,...Dokonce i ETIKA se bude vyučovat?! Kým a podle čeho? je mi záhadou...takže pubescenti se nemaj zatím čeho bát, klídek doma , na ulici i ve škole...,,Eldorádo,,hadr...
Na sídlištích měli být všude ,,Volnopráhy a Volnočasy - Centra,,. Teď maj ty, co ještě nezavřely, velké starosti s přežitím...a spíš jich ubývá než přibývá, prostě Stát po Sametu : nezařadil Děti, Mládež,Školu a Rodiny s dětmi mezi své hlavní priority a ani po 20 letech tomu není jinak: Nejsou Lidi a nejsou hlavně Peníze, že ...a řeže se ta Hlavní Větev pod pr-delí dále.V minulém Vládním programu to vyřešili 1!stránkou z cca 45, jsem zvědavej, kolik jich tam bude letos...jsou tu pomali již Dvě,,odprásklé Mladé generace,,od Sametu a co si,,vychovali,,to maj a budou mít a začínaj se již Divit?! Dobře jim tak, HE.
Starec Marcel od Zvonu...Ať se Mládí,,vydovádí,, i když já jsem spíš pro to Ámosovo: Kdo si hraje nezlobí a Škola Hrou a Hrou pro Život...