Otravni jehovisti

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod nl 3. 4. 2008 18:33

kamarata tiez raz otravoval typek z nejakej sekty, ze v co veri. Jeho odpoved: Verim v to, co zarobim v obchode, v plny zaludok a ze Real vyhra ligu majstrov :mrgreen:
UŽ jsem od narození svědekd/quote]

nechcem ta urazit, ale nie si. Ked sa narodis, nie si ani krestan ani moslim, ani svedok jehovov, si iba clovekom.
nl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 3. 4. 2008 19:12

AliGiro píše:nebudu.Nikdo z nás to do nikoho nehustí.

UŽ jsem od narození svědek

to jaok vážne.Proč bych kecal :D

a jak myslíš tu "osvětu" nevím co chceš vědět

hi]// Michal P: příspěvky sloučeny, používej EDITj/i]

pokud nejseš ochotnej to vysvětlit, tak mlč. pokud se ozveš, tak očekávám, že pokud tě o to někdo slušně požádá, vysvětlíš to. pokud ne, je to pro mě signál, že se bojíš/stydíš, cokoliv. no, a tím pádem jsi mě utvrdil v tom, že jste divný. byla jsem ochotná názor změnit, ale když vidím tvůj přístup...nevidím teda, proč bych něco měnila
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod AliGiro 3. 4. 2008 19:14

aquarkko:ne já jsem to myslel tak že nevím co přesně chceš vědět.Pro mě je osvěta velice široký pojem.

NL

souhlas.Napíšu to takhle.Už od narození(malička)jsem byl vychováván tak abych byl svědek Jehovův
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 3. 4. 2008 19:31

podle mě má naopak slovo osvěta jeden jediný význam. podívej se do slovníku.
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod JozefV 3. 4. 2008 20:17

Inac, ak rodicia niekoho tak vychovaju od malicka, zato nemozu, to je tiez fakt. sice kazdy sa moze kedykolvek zmenit ale ak je na to zvyknuty cely zivot, nemyslim si ze by to bolo lahke jednoznacne oznacit ze ten je ten a je zly a tak :lol:

ved nas je vyse 6 miliard na planete, ak by sme boli kazdy rovnaky tak by svet skolaboval :mrgreen:
JozefV
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marty89 4. 4. 2008 05:30

AliGiro píše:UŽ jsem od narození svědekd/quote]

Tomu se mi moc nechce věřit, protože aspoň co jsem slyšel od kámoše (jehovisty), tak on je pokřtěný jehovista teprve několik málo let, což je tedy výhoda oproti křesťanství, kde tě pokřtí jako malé děcko, ať už se ti to líbí nebo ne a pak s tím cejchem musíš chodit až do konce života. To děti jehovistů se můžou svobodně rozhodnout jestli jehovisti budou nebo ne, a když zjistí, že jehovisty být chtějí, tak se nechají pokřtít.
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod Slonik 4. 4. 2008 06:30

Já jsem byl svědek dvakrát. Jednou u dopravní nehody a jiné věci ... Bohužel jsem ani v jednom případě nic neviděl :-D

No ale vážně. Nevadí mi, když stojí na ulici s rukama roztaženýma jak bydýlko na holuby a předvádějí ty svoje časopisy. Horší je, když mi občas zazvoní u kanceláře (zpravidla v době kdy se člověk musí soustředit). Faktem je, že od doby co jsem jim popřál hezké vánoce, se neobjevili ;-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod AliGiro 4. 4. 2008 07:35

Marty89 píše:
AliGiro píše:UŽ jsem od narození svědekd/quote]

Tomu se mi moc nechce věřit, protože aspoň co jsem slyšel od kámoše (jehovisty), tak on je pokřtěný jehovista teprve několik málo let, což je tedy výhoda oproti křesťanství, kde tě pokřtí jako malé děcko, ať už se ti to líbí nebo ne a pak s tím cejchem musíš chodit až do konce života. To děti jehovistů se můžou svobodně rozhodnout jestli jehovisti budou nebo ne, a když zjistí, že jehovisty být chtějí, tak se nechají pokřtít.s/quote]

Obnáší to ještě víc.Musíš opdpovědět na spoustu otázek které se týkaqjí naší víry.Takže nejen že se musíš rozhdonout ale také k tomu být způsobilí.

Iž jsem výše psal že jsem byl veden od malička k tomu abych se stal svědkem jehovovým
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marty89 4. 4. 2008 08:47

Jenom mám teda ještě pár otázeček: 1. jsi už teda pokřtěn? (popřípadě v kolika letech) 2. je pravda, že je zakotveno přímo v základech Vaší víry, že by měl každý svědek Jehovův šířit víru tak, jak to vidíme každý den?
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod Slonik 4. 4. 2008 09:34

AliGiro: jeden člověk k tomu musí být způsobilÝ, dva lidé musí být způsobilÍ. stůj je s "ů" nikoli s "ú".

A co se týče v podpisu avizovaného bankrotu (viz "podpis"), tak jsem ho zrovna včera viděl na vlastní oči - obešel jsem asi 10 lepších restaurací a všude bylo narváno k prasknutí (o permanentních frontách a narvaných košících u nás v sámošce ani nemluvím).

Sorry, jsem trochu agresivní, ale k jehovistům mám nejspíš vrozený odpor.

edit//: Doplněno formátování textu - komentované části původního příspěvku resp. odkazy na původní příspěvek jsou tučně[/i]
Naposledy upravil Slonik dne 4. 4. 2008 11:15, celkově upraveno 1
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod AliGiro 4. 4. 2008 10:35

Marty89:Ano byl jsem pokřtěn nedávno(v říjnu minulého roku)
Ano.V Matoušovi 24:14 se píše že tato zpráva se bude kázat po celé obydlené zemi atd.

Slonik:trochu nechápu

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slonik 4. 4. 2008 11:15

viz editace původního příspěvku
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Marty89 4. 4. 2008 12:38

AliGiro: Díky za odpověď
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod AliGiro 4. 4. 2008 12:38

Marty89:není zač.mě to baví :D

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aquarkko 7. 4. 2008 21:17

no. takže kolem a kolem, vím toho o jehovistech stále stejně: nic. asi je to ale podle jejich víry, nikomu nic neříct. pak ale nechápu, jak se jejich řady můžou rozšiřovat...
aquarkko
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka