Otravni jehovisti

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 30. 3. 2008 06:20

bracha na ne vytah sluzebni zbran a uz se neukazali :)
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Čtenář

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 30. 3. 2008 16:59

Jo, párkrát u nás taky byli. Nejdřív jsem na ně slušně, ale když přišli po několikáté, poslal jsem je do piče
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod AliGiro 31. 3. 2008 17:12

já proti nim nic nemám
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 31. 3. 2008 19:58

:oboze kousek od nás mají modlitebnu,na pohled vypadají normálně,ale běda je za normálni považovat a hodit s nimi řeč,to je pak opravdu na bouchačku
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AliGiro 1. 4. 2008 15:35

proč si myslíš že nejsou normální?
I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. - Albert Einstein

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marty89 1. 4. 2008 16:34

Já si taky nemyslím, že by byli nějak nenormální. S jedním takovým jehovistou chodím do školy a je to úplně normální synek a kdyby mi neřekl, že je jehovista tak na to nemám šanci nikdy přijít. Možná se může zdát divný styl šíření jejich víry, ale každá církev snad nějak láká (lákala) svoje ovečky a některé byly teda o dost drsnější (křesťanství), než svědci jehovovi. Takže nevidím jaký s nima někdo může mít problém, já ho teda rozhodně nemám.
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod spike18 1. 4. 2008 18:54

Tak mne osobne ani tak nevadilo cemu a proc veri. A uprimne receno, je mi to ukradene, stejne jako vsichni lidi kolem mne (krom rodiny a nekolika opravdovych pratel). Ale vadi mi, ze me 3x po sobe vzbudili.
Gigabyte M61P-S3 | AMD X2 3800+ | 2 x 1GB RAM | ATi 4850| WesternDigital 640GB WD6400AAKS | Seagate Barracuda 160GB SATA II | 80GB IDE Western Digital | DVD RW Samsung SH-S203B | Seasonic SS-500ET 500W | Samsung 223bw | XP MediaCenter SP2
spike18
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 1. 4. 2008 18:59

:hm je např.zajímavý jejich postoj k léčení třeba i vlastních dětí,vztah k armádě a tedy i k obraně země,názory na vývoj světa,no prostě je toho moc.Jejich názory prostě považuji za "jiné",to neznamená,že s nimi nediskutuji,ale prostě diskuze s nimi je ztráta času pro jejich demagogii.
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 1. 4. 2008 19:10

Ja narazil jen jednou na dve duchodkyne, ktery mne a spoluzaka s odzbrojujicim usmevem zasypaly letakama... Radsi jsem se tehdy vymluvil ze uz nam zacina hodina, jinak by nas tam s temi nechutnymi zvasty nejspis drzely jeste tak pul hodiny. Slysel jsem ale, ze kdyz jsme jeste bydleli na venkove, tak si je tata se svymi bratry ze srandy preposilali navzajem, takze takhle jednou par blaznu s kytickou v ruce tata poslal za strejdou, ktery byl zlity jak doga a jak na nej promluvili, tak je hnal pryc vidlema...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 2. 4. 2008 08:45

jehovisti jsou nenormalni ,, jak dokazou prudit co chvili a zvonit ostosest a clovek spi po nocni tak nezajem a jeste jak jim chce clovek zavrit tak do dveri daj nohu ,, to uz bracha vytah zbran a rekl jim ze jak se tu jeste ukazou tak ji v sebeobrane pouzije ,,

p.s. veskere sekty a nabozenstvi jsou nenormalni ,, respektuju jen ty co si to nechavaj pro sebe a neotravujou s tim druhe
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Čtenář

Odeslat příspěvekod AliGiro 2. 4. 2008 19:19

no tak já vám něco řeknu.MNožná tím risknu že už se se mnou někteří lidi nebudou bavit.

Ale já jsem Svědek Jehovův nestydím se za to tak to napíšu.Takže mi lichotí příspěvek Martyho :D

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 2. 4. 2008 21:34

no hlavně když to tady nebudeš do nás hustit tak v klidu... :)

A kdes na to vubec přišel?? Od rodičů??
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod aquarkko 2. 4. 2008 22:33

AliGiro píše:no tak já vám něco řeknu.MNožná tím risknu že už se se mnou někteří lidi nebudou bavit.

Ale já jsem Svědek Jehovův nestydím se za to tak to napíšu.Takže mi lichotí příspěvek Martyho :Dy/quote]

to jako vážně? tak tady udělej trochu osvětu...pochybuju, že tady někdo ví, co to doopravdy obnáší
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod AliGiro 3. 4. 2008 14:32

nebudu.Nikdo z nás to do nikoho nehustí.

UŽ jsem od narození svědek

to jaok vážne.Proč bych kecal :D

a jak myslíš tu "osvětu" nevím co chceš vědět

// Michal P: příspěvky sloučeny, používej EDIT

Life´s a piece of *****
when you look at it
AliGiro
Nadšenec

Odeslat příspěvekod JozefV 3. 4. 2008 14:51

MarkFX > big ROFL LMAO :lol: (chudak jehovista, az mi ho je luto)

Jehovista ci iny veriaci (akykolvek) je tiez clovek so slobodnou volou a nazorom, takze (vzhladom nato ze nemam zaujem) by som mu skocil do reci a povedal "Dakujem, neprosim si", potom "Zaujimave, ale vazne nemam zaujem, ja uz mam svoju vieru", ak by mu to nedoslo tak nieco stylom "Uz musim ist, dovi, dopo" a ak ani potom, tak je to spam, tj vymazem ho, najskor zabuchem dvere a ak zavnoni este raz (ak by som mal) tak by som ho zastrasil nejakou M4kou :lol:
(ale na kazdeho inak, na dochodkinu radsej ne, este schyta infarkt, nieco kreativne by sa uz naslo(
Nech je uz z toho aspon nejaka sranda :mrgreen:

Pretoze predstavit vieru je jedna vec, ale opakovane otravovat je druha vec. A dokonca aj po jasnom odmietnuti....

Osobne som na nikoho podobneho stastie nemal :)
JozefV
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka