Sebevražda - jaký styl preferujete?

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod EKKAR 4. 4. 2009 19:54

Hm - hezkej únik, řek by můj dávnej třídní, když jsme mu při zkoušení podobně "zdrhli" od tématu otázky. Ale neodpověděl jsi mi na tu otázku kolem mezní rychlosti nijak speciálně nevybaveného lidského těla - kolik tedy podle Tebe je, když "mnou udávané rychlosti jsou prd"...?
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 4. 4. 2009 20:16

Co to na mě zkoušíš? Žádnou otázku jsi doteď nepoložil. Ty se tu pokoušíš prosadit, že rychlost 250km/h nejde překonat. Já tvrdím, že ji lze překonat. Že u toho člověk nebude nahý jen s padákem, je snad jasné.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod EKKAR 5. 4. 2009 08:25

Zase chytáš člověka za slovo - napsal jsem "NEOZBROJENÉ LIDSKÉ TĚLO" (je tím míněno obvyklým způsobem oblečené) a "CCA 250KM/H v poloze svislé" - jestli to bude v jednotlivém případě o 20km/h víc nebo míň už není podstatné - důležité je, že BEZ DALŠÍCH SPECIÁLNÍCH POMŮCEK (přiléhavý nefrčivý oblek, helma plynule obrysem navazující na ramena atd) se opravdu výš nedostaneš... A je to opravdu o tom tvaru tělesa, pevnosti nebo volnosti jeho povrchu povrchu, jeho poměru váhy k čelní ploše (tzv průřezové zatížení) a dalších fyzikálních podmínkách - ne o tom, že si někdo myslí, že je to pitomost a že to prostě a jednoduše musí jít rychleji. Prostě a jednoduše to nejde - složitě a (relativně) draze ano... A Ty mi zdůrazňuješ, že nemám pravdu a že se už lidé pohybovali rychleji - jenže už neříkáš, že ti lidé se na své pokusy rozsáhle a dlouho připravovali, opatřovali si nejrůznější pomůcky a podporu odborníků, schopných jim poradit jak se vzduchu nastavit, co si na sebe obléknout a jak se chovat, aby dosáhli co největší kvalt...
Pochopíš už konečně, že já popisuju OBECNÝ PŘÍPAD, a Ty se snažíš mi ho vyvrátit s poukazováním na PŘÍPADY SPECIÁLNÍ?
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 5. 4. 2009 12:10

EKKAR: Pochop, že jde padat vyšší rychlostí, když člověk chce. Když budu chtít přes smrtí padat fakt rychle, klidně si zaplatím odborníky a koupím speciální pomůcky. Prostě ta možnost existuje.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod EKKAR 5. 4. 2009 12:30

Jack111 píše:EKKAR: Pochop, že jde padat vyšší rychlostí, když člověk chce. Když budu chtít přes smrtí padat fakt rychle, klidně si zaplatím odborníky a koupím speciální pomůcky. Prostě ta možnost existuje.

NO CEMMENT... Kup si ROKOT nebo TOPOL M, pro mne za mne, a odstartuj si na jeho špičce...
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 5. 4. 2009 12:42

EKKAR: Nechápu
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq0 5. 4. 2009 12:44

Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království nebeské.
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod EKKAR 5. 4. 2009 14:21

Mareq0 - AMEN!
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 28. 6. 2009 13:36

Jak těžký kámen by 60kg člověk potřeboval aby ho udržel u dna?
Jinak bych volil smrt utopením, horší je že vaně by to bylo nejlepší kvůli současnému podřezání žil, ale tak ve studené vodě by člověk třeba taky vykrvácel :-)
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Čtenář

Odeslat příspěvekod Petr1968 28. 6. 2009 21:47

čistý líh do žíly :mrgreen:
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Marty89 29. 6. 2009 06:06

To už snad možná lepší čistý vzduch :-D
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 29. 6. 2009 21:01

No právě, jděte si vygumit Hlavy do Lesa...Tulák Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Dr.Gonzo 8. 7. 2009 16:48

Kdybych si chtěl být opravdu jistý tak zvolím něco jako Kurt Cobain. Píchnul bych do sebe nadměrné množství heroinu (a jelikož jsem ho nikdy neměl tak počítám že do pár sekund mě to jebne-myslím tím opravdu velké množství) a než by to najelo tak se střelit do hlavy. Ale pokud to mělo být více bezbolestné tak snad sníst 100 rohypnolů a zapít to třeba půllitrem vodky.Ke skoku z mostu bych se jistojistě neodvážil...Jenže kde seženete 100 rohypnolů :D
Dr.Gonzo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod EKKAR 9. 7. 2009 14:14

Nitrožilně podaná látka typu "háčka" účinkuje do několika sekund - pokud jsi to nikdy neměl, pochybuju, že by ses byl schopný dvě sekundy po nitrožilním podání 0,1-0,2 gramu cíleně pohnout, natož se střelit do hlavy. Byl bys "vláčnej" jak hadra a nic by Tě nezajímalo. Po podání letální dávky (pro nenavyklého člověka stačí kolem půl gramu) bys prostě usnul a udusil se ve spánku - alkaloidy typu morfin, heroin blokují ve větší dávce vegetativní funkce - dýchání, srdce...
EKKAR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.Gonzo 9. 7. 2009 16:59

No to já vím. Ale takhle nějak jsem to myslel. Pokud bych do sebe vrazil X gramů heroinu a teoreticky byl schopen se ještě natáhnout pro zbraň...Ovšem silně pochybuji že by to vůbec kdo byl schopen udělat (nepočítám Kurta a podobné). Takže sebevražda trvající 1-2 sekundy a navíc asi hodně bezbolestná. Podle mě nejlepší možná. Protože skočit z mostu už podle mě vyžaduje hodně velkou dávku odvahy a zapření. Navíc nikdy nemáš jisté jestli se neprobereš na vozíčku...
Dr.Gonzo
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka