Bůh = Ježíš Kristus

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Jack111 31. 3. 2012 00:56

Tak je definuj ;-)

Proč je na světě to či ono, od toho je tu věda.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod Reku 31. 3. 2012 06:36

Ano ? "Věda" je jen pojem či Prázdné slovo.
Ty pod vědou máš nějakou představu a já možná jinou. Součástí vědy jsou pro mě i vnory, protože je lze zkoumat. Buddhovo učení je vědecké, protože nepotřebuješ víru. Stačí dodržet postup a můžeš si ověřit.
Najdi si buddhismus a přečti si, jak jsou definovány vnory. Proč bych měl kvůli tobě (člověku, který se chce jen posmívat) něco opisovat. Mě nejde o masové rozšíření a přesvědčování kohokoli o vnorech ..... Jde jen o jednotlivce, kteří CHTĚJÍ postupovat prakticky a nehledají oporu v dogmatech, autoritách, či hrách se slovíčky (prázdnými pojmy neboli pojmy naplněných jen svou představou podle nějaké autority ;-) ).....
Reku
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 31. 3. 2012 06:59

Právě si uvědomuju, že jsem vlastně maso, co se pravidelně vnořuje do jiného masa... Do sebe vnořuju maso, podporuju maso, prostě jsem správný masový ovčan tohoto masového státu. Běda mi, pokud vystoupím z masové řady a začnu individualisticky věřit. To se na mě křižáci s pochopy slétnou jak supi a to pak začne maso! Jak psali lžidnes, jeden budhista se taky vědecky vnořoval do nějaký češky, ale tý se to prý moc nelíbilo. Asi vědu studoval u nás v rámci bolševický pomoci rozvojovým zemím. Ale ve kterém výcvikovém táboře to bylo netuším, cvičili se u nás téměř všichni pohlaváři teroristických muněk, které jsme současně i vyzbrojovali do doby, než tyhle odbytiště Havel předal kamarádíčkům z US. Müslimové zase podle koránu musí bít ženy, jinak zhřeší... Hmmmm, zůstanu radši u masa, nechci věřit!!!
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Reku 31. 3. 2012 06:59

Tímto končím z mé strany tuto diskuzi.
Kdo chce hledat Pravdu, má tady jednu z možností (nikoliv ale jedinou), jak postupovat bez ohledu na víru či dogmata... Ale musí postupovat jako výzkumník bez předsudků.... Vše podstatné (odkazy) tu najde. ;-)
A kdo chce jen kecat, filozofovat a rýpat, ten mě nezajímá :D Takových je většina :-D

Přeji hodně úspěchů odvážným výzkumníkům v jejich praxi :-) A nenechte se odradit masami, který mají svůj názor na vše už dávno vytvořen svoji představou ....
Reku
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 31. 3. 2012 07:28

Ježíši, jen to ne!!! Jak je psáno v Bibli svaté, jakmile skončí spory a nastane klid, přijde Konec!!! Takže svůj kříž táhni dál, lenochu! Neúnavně a vytrvale bojuj s nevěřícími Tomáši, bezvěrci a pochybovači! Jedině tak prověříš a upevníš svoji víru! Jinak dojdeš věčného zatracení v ohni pekelném!!! Takže se neflákej a nic neukončuj!!! Je to v zájmu nás všech, protože už nikdo jiný nás na víru neobrátí...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rattus rattus 31. 3. 2012 09:11

Konec je na cestě. Snad to nebude bolet :'(
Rattus rattus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 31. 3. 2012 18:58

Nic proti,ale tohle generalizování se mi nelíbí. Nesuď takto jednoduše. To je totiž také jeden z rysů příslušníků mas. Tak mě napadá,už jsi dosáhl nějakého postupu za cestou poznání?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Fuck8r 1. 4. 2012 08:20

proč mám pocit, že jsem tu do něčeho tlačen, že je mi tu něco podsouváno, že mi někdo říká čemu mám začít věřit a když mám jinej názor - je o mně mluveno z patra jako o tupé, neinteligentní krávě z tupé nevěřící masy :hm .. no já nikomu necpu svojí víru a nikomu zas nevyvracím tu jeho - asi chci moc, když si přeju, aby se tak chovali i ostatní ke mně - k tomuto nešvaru nejvíc tíhnou lidi co věří právě v nějaký bohy a náboženství.. vlastně u ostatních jsem se s tím snad ani nesektal.. proč to (lidi věřící v boha) děláte? já jsem svéprávnej člověk a čemu budu věřit si zvolím sám a nemyslím si, že když nevěřím právě v nějakého boha, tak že jsem něco míň, že jsem hloupej, zaslepenej a já nevím co ještě.. :D
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rattus rattus 1. 4. 2012 08:45

Nepůjdeš do ráje a nebudeš hrát karty s Vaškem Havlů :lol:
Rattus rattus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 1. 4. 2012 09:21

nééééé Obrázek
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník