Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Jack111 píše:Dr.Watson: Jo jo to je častá odpověď, když nemám argument. "Tobě se ten obraz nelíbí? Nejsi odborník!"
mareq0 píše:Dr. Watson: Většina lidí o sobě neví vůbec nic. Žijí život někoho druhého. Ten druhý je ten, kterého z něj vytvořila společnost. A kdo dnes hledá v té hromadě cizích naplavenin zrnko sama sebe ?
Sattero píše:Když někdo věří v Boha, kterého obraz předkládají křesťani (tedy církve) nebo i islám, tak je idiot. Bohužel tací volí i Paroubka a věří mu, přitom to co říká je nesmysl a nesplnitelný blud, tak jako to, že nějaký "Bůh" je všemocný, nejlepší, všechny zachrání a ti co nejsou po jeho vůli, ty pošle do pekla... Stejná písnička na stejné téma je skoro u všech náboženství a jen málokdo věří v sebe, že něco dokáže a že člověk sám řídí svoje kroky a že taky sám ovládá tím, kdo je a ne tím ke komu směřuje...
Dr.Watson píše:Jack111 píše:Dr.Watson: Jo jo to je častá odpověď, když nemám argument. "Tobě se ten obraz nelíbí? Nejsi odborník!"
Ehm. Asi jsi to nepochopil, přečti si můj post ještě jednou...
Jack111 píše:Jak bys mi odpověděl, když ti napíšu, že víra v boha je největší zlo civilizovaného moderního státu? Všichni zaslepenci mi na to odpovídají, že tomu nerozumím, že nevím, co je to víra.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků