Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
xmisak píše:Chcete, abychom věřili tomu, že nekonečně dokonalý, vševědoucí, všemohoucí a hlavně DOBRÝ Bůh je doslova chorobně žárlivý, vyžaduje aby ho lidé uctívali, jinak propadnou věčnému zatracení.
xmisak píše:kdo nevěří v Ježíše Krista, NIKDY nemůže dojít odpuštění, a vždy propadne peklu.
Jack111 píše:xmisak píše:kdo nevěří v Ježíše Krista, NIKDY nemůže dojít odpuštění, a vždy propadne peklu.
Není pravda
Jack111 píše:xmisak píše:Chcete, abychom věřili tomu, že nekonečně dokonalý, vševědoucí, všemohoucí a hlavně DOBRÝ Bůh je doslova chorobně žárlivý, vyžaduje aby ho lidé uctívali, jinak propadnou věčnému zatracení.
Bůh dal lidem na výběr - posláním svého jediného syna. Ale když někdo nechce, proč by měl v Ráji zabírat místo?
xmisak píše:Chci vidět, kde najdeš v NZ zmínku o tom, že může dojít spasení člověk, který nevěří v Ježíše.
Jack111 píše:Já to hledat nebudu. Za prvé je mi to jedno
Jack111 píše:Je nějaký důkaz, že v pekle skutečně navěky nějaký nevěřící člověk skončil?
Sattero píše:Kdybych neznal fanatika Juanitose, klidně bych si ten post přečetl... ale počítám, že to bude jako vždy
Sattero píše:Edit: Tak sem přečetl kousek o těch Pohanech. Blbost, pohanství jako takové pošpinila až církev, přičemž vylézá postupně na povrch, že mnoho svátků (křesťanských) je postavených na pohanských zvyklostech a že většina keců o upalování a obětování dětí bohům byly lži. To že pohané šukali kde mohli naopak schvaluji a jsem za jedno... Slavnosti orgií? Super!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků