Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Pepinoo píše:[quote="Kryštof Korb";Tak dneska jsem se ve škole překvapivě dozveděl, že bůh je to samý jako Ježíš Kristus, to jsem neveděl, vy jo? Jsem fakt tak tupej? Já myslel že bůh je vymyšlenej a ten Ježíš byl nějak jako jeho posel...i/quote]
Chyba, jak dokládá Korán, zbožňování Ježíše = přidružování k Alláhovi. Kdo tak činí, dopouští se nejtěžího hříchu. propadne věčnému zatracení.
=/quote]
Maruška";[quote="Pepinoo píše:[quote="Kryštof Korb";Tak dneska jsem se ve škole překvapivě dozveděl, že bůh je to samý jako Ježíš Kristus, to jsem neveděl, vy jo? Jsem fakt tak tupej? Já myslel že bůh je vymyšlenej a ten Ježíš byl nějak jako jeho posel...i/quote]
Chyba, jak dokládá Korán, zbožňování Ježíše = přidružování k Alláhovi. Kdo tak činí, dopouští se nejtěžího hříchu. propadne věčnému zatracení.
=/quote]
To není pravda, jediný pravý bůh je Ahuramazda a peklu propadne každý, kdo věří jinému písmu než Avestě.>/quote]
ES0 píše:[quote="Maruška";..., jediný pravý bůh je Ahuramazda a peklu propadne každý, kdo věří jinému písmu než Avestě.
a zo je co ten azhurazma?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků