Ako uz iste viete, prave v najblizsich rokoch prichadza čas, kedy bude človek zneužitý tym, čo najviac využíva - elektronikou (RFID čipy), a ešte k tomu to celé zariadi sám Satan. Prečo Satan? Lebo identifikačné číslo na čipe bude 666. Bez tohto čipu nemôžete nakupovat ani predavat.
Otázky znejú:
Nebudete moct nakupovat ani predavat - Prijimete tento čip a dokážete, že hmotné veci sú pre vás dôležitejšie ako duchovný vzostup a rozvoj? Co uprednostnite? Satan umoznuje uspechy, ale len v tretej dimenzii, a este k tomu vás podrazí, ani o tom neviete. Ja by som uprednostnil aby do mna neimplantovali nic, a aby som radsej nekupoval ani nepredaval, ale hlavne spravil Boha a Ježiša Krista šťastných. A este jedna vec: ludia bez čipu budú prenasledovaní, a ich orgány poslúžia na iné účely - teda budú zabití. Teda budeme nútení (tí čo odmietnu čip) ísť do tzv. "podzemnej cirkvi". Aby ste verili ze tie cipy sa uz implantuju, cital som, ze 20 000 americkym novorodencom dali hned po narodeni tieto cipy implantovat. Rodicom bolo povedane, ze je to pre ich dobro. Cip sa da odstranit len tazkou chirurgickou operaciou. Co vy nato?