Vesmírní lidé

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 9. 2006 20:40

Co říkáte na tuto ''bandu''? Myslíte si, stejně jako mnoho lidí, že jsou to blázni a patří do blázince? Nebo si myslíte, že mají pravdu?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod iwigirl 24. 9. 2006 20:42

cvoci..

hlavně Ivo Benda, ten je hotovej. někde jsem četla celkem vtipně udělanej zápis z jejich přednášky, zkuste pohledat, fakt to stojí za to :)
Naposledy upravil iwigirl dne 24. 9. 2006 20:43, celkově upraveno 1
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 9. 2006 20:43

:lol: přesně tak.
Na google.video.com je s Ivo Aštarem Bendou rozhovor, má myslím 26 minut. Pozvali tam i dva vědce a tito lidé obhajovali své postoje. Dlouho jsem se nezasmál. Jestli to chcete někdo vidět, tak na google.video.com zadejte Ivo A. Benda :D
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 24. 9. 2006 21:30

ja doporucim tohle video:

http://video.google.com/videoplay?docid ... =ivo+benda

Kraus si z nej dela dobrou srandu a po shlednuti tohoto kazdej jiste bude vedet co jsou zac
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ally 24. 9. 2006 21:34

2tOplOaDer- 4.srdeční čakra mě po třech minutách odrovnala, víc jsem nevydržela
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Pepinoo 25. 9. 2006 04:23

:D Když jsem pročítal jejich krásné stánečky plné lásky, bylo mi dobře u srdce, :D , dokud jsem si nevšimnul, jak přijímají informace od Aštara čurana, pomocí takzvané "píšící ruky" :shock: :shock:
což je stará spiritistická pomůcka, kdy ten co komunikuje s duchovnem jen tak sedí s tužkou na papíře a kreslí či píše co jej napadne. :shock: . Vynikající pomůcka, kdy ten co to vede, může sdělit členům sekty cokoliv se mu hodí do krámu a vydávat to za poselství duchovního světa. :wink: .
Když jsem si pak všimnul, jak soudruh Aštar čuran Benda opěvuje bývalý Sovětský Svaz a usilovně bojuje proti západní pseudodemokracii, :cry: nenapadlo mne nic jiného než že může jít o snahu soudruhů z bývalé komunistické StB, ne li přímo KGB (Vzhlecdem k mezinárodnímu formátu), podchytit část duchovněji orientovaných lidí a obrátit je proti demokracii. :pozor2
Pepinoo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ares952 25. 9. 2006 06:14

to by byl trosku za ucho pritazeny zpusob boje za sve idealy
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kodl 25. 9. 2006 12:20

Ja jsem se dobre pobavil uz na jejich strankach... Nu normalni asi nebudou. Ale do vesmiru bych se podival :-) Astare, vem me na lod :-)
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 25. 9. 2006 12:39

iwigirl píše:http://plawa.cyber.cz/up/

tak tohle me totalne dostalo :D :D

hlavne rozhovor dvou mongoloidu:

Kód: Vybrat vše
A (matka "problemoveho" 14-ti leteho ditete): Poradte mi co mam delat. Ta moje holka mi vraci moji lasku nelaskou a nekdy dokonce i nenavisti, ja vubec nevim co s ni mam delat.
B (zjevne privrzenkyne, na pohled naprosto tupa nana): No to vite, dite ma nevyrovnany vibrace. Jaky je znameni?
A: Ona je strelec. A vidite manzel je vlastne taky strelec, to hodne vysvetluje.
B: No to urcite. Taky je mozny ze ma zablokovany hemisfery.
A: Myslite? No mozny to je... Da se s tim neco delat.
B: To vite ze jo. Zajdete tady za rohem za pani Sirokou, to je lecitelka, ona vam dite za 500,- odblokuje.

Obrázek

ta vzadu, ta je myslim jasna, jak si se zajmem prohlizi letajici talire :D
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 26. 9. 2006 05:21

ally píše:2tOplOaDer- 4.srdeční čakra mě po třech minutách odrovnala, víc jsem nevydrželay/quote]

jojo..já jí otevrel ale oni nemeli kde zaparkovat u me ss tím korabem tak zas odjeli :(
tOplOaDer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pickun 26. 9. 2006 19:00

Nasledovalo jeste par podobnych perel v podobe ujisteni o tom ze texty pro Karla Gotta pisou Plejadane a ze i pisen Mumuland vlastne vypravi o krasnem svete v pate dimezni a potom prestavka. :lol:
http://plawa.cyber.cz/up/8.jpg
Pickun
Nadšenec

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 9. 2006 13:44

Jo, s těma textama, to byl vážně konec :) Může to být zajímavé, vyslechnout si takovou snůšku blábolů, rád bych se pobavil..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mae-geri 27. 9. 2006 22:25

Je to docela divne... Myslim bych se bez toho minul :)
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 28. 9. 2006 15:36

Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Další stránka