od Mar?as (novy) 2. 11. 2006 09:59
Ehm, no mohu říct , že sny jsou sice nejsladší, co člověk může mít...ale jsou i též ošklivé, kde se nám zdá ztráta blízkého přítele nebo partnera a docela velkou nevýhodou je, že člověk po tak silném snovém zážitku se vlastně začne budovat takovou ochranu a začne dělat pro to, aby tomu předešel... Jistěže závisí na každém jedinci, jak se s tím vyrovnává. Pro ty, kteří prožili to, co se jim zdálo je dost těžký se s tím vyrovnávat a pomalu se začne ubírat k tomu, aby tomu věřil. No, jistě, že to je blbost, ale jak pak to vysvětlíte, když on má důkaz toho, že sen v pozdější době se stal realitou? Možná, že to beru zbytečně vážně, ale ono je o to těžší se v tom vyrovnat a nechat tohle trápení spláchnout. Několikrát si říkám, splachuj... nejspíš jsem sestavil nefunkční systém, možná mi chybí jedna součástka, aby ten systém mohl šlapat.
Uchm, no zdálo se mi, že prostě, že mě opustí přítelkyně a v druhý den se to odehrálo přesně podle snového scénáře. No, to jsem se ráno vzbudil úplně zpocenej a řekl jsem, že to je jen sen....o pár hodin začaly hodiny snu tikat a vlastně ožívat......a to se stalo dokonce dvakrát
To už vlastně je silný kafe....
Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se