Věříte v auru?

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Grammator 19. 10. 2005 13:13

christian píše:Aura?? Musim si vzpomenout na to kouzlo, kterym ji vyvolam.. Ted premejslim jestli mam pouzit utocnou auru nebo obrannou.. :-)
Nejlepší je Fanatism a Conviction že? Za paldu moc nehraju :lol:
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 19. 10. 2005 14:56

to Grami, clovece a nepletes si to nahodou s tim jevem, kdy se na kuzi "lame" svetlo(nevim jak to presne nazyva se), je to dobre videt treba na prstech(nekdy)...
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 19. 10. 2005 14:59

Grammator píše:
christian píše:Aura?? Musim si vzpomenout na to kouzlo, kterym ji vyvolam.. Ted premejslim jestli mam pouzit utocnou auru nebo obrannou.. :-)
Nejlepší je Fanatism a Conviction že? Za paldu moc nehraju :lol:-/quote]

tak ja teda pouzivam Thorns a Salvation:-))

co se aury tyce, verim ze existuje, videla jsem i nejaky dokument v televizi a vypadalo to fakt verohodne.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod 2Pix 19. 10. 2005 15:12

Thorns a attack Zealot ... nic jinyho neexistuje :-D .. (teda dokud mne neproskoli Assasinka :-))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod elit 21. 10. 2005 21:50

Grammator píše:Funguje, zkoušeli jsme to z učitelem... A tuhle jsem o ni viděl nějaký dokument... Asi si ji špatně vysvětlujete. Ale mamka "čaruje" s prstýnkem a příbuzná zase "proniká myšlenkami" pomohla např. vyléčit našeho psa...
EDIT: aura není ani radiace, světlo, nic takového... Aura je oblast okolo vašeho těla (každého), s nějakou energií (nejsem žádný vědátor, neumím to pořádně vysvětlit) - žádné rozměry. A jde o to, jak se využije: my jsme s učitelem zkoušeli zvýšení fyzické síly a skutečně to fungovalo, a žádná sugesce ani nic podobného neproběhlo, jelikož to při chechotu třídy i účastníků bylo téměř nemožné...
elit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod christian 22. 10. 2005 17:29

Tak ja za paladina jsem moc nehral..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Samuel Gordon 23. 10. 2005 12:18

Tak samozrejme v auru verim...
MacBook 13" Late 2008 :: Core 2 Duo 2GHz :: 4GB 1067MHz DDR3 :: nVidia GeForce 9400M 256MB :: Intel 320 120GB SSD :: WD Black 320GB HDD :: Mac OS X 10.7 Lion
Samuel Gordon
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 10. 2005 13:50

No podle mě každý předmět vyzařuje určitou energii (tepelnou, světelnou, elektrickou ...) člověka nevyjímaje. Člověk ale vyzařuje víc takových energií najednou (tepelnou + elektrickou + elektromagnetickou + duševní, chctete-li a další) a každý člověk bude vyzařovat tyto energie v jiném poměru (možná podle povahy, nálady nebo jen náhodně). To by se potom mohlo považovat za auru. Pokud je totiž nějaký jiný člověk na tohle citlivější, tak to může docela dobře vnímat, když např. projde kolem jiného člověka. To by bylo takové racionální vysvětlení aury, podle mě to totiž nemá s magií nebo nějakou vyší mocí nic společného.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 24. 10. 2005 12:54

2Pix píše:Thorns a attack Zealot ... nic jinyho neexistuje :-D .. (teda dokud mne neproskoli Assasinka :-))

Ani omylem Vengeance + fanatism - 8k damage a attack speed jak prase!!! (barans star)

Čím se vidí to nevim, ale vážně to fachá...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 24. 10. 2005 13:40

zatim ziju na HC PvP ladderu s timhle uz dost dlouho....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 25. 10. 2005 17:56

You lucky!!!
edit: thorns je na PvP blbost, mněl sis udělat FoHaře (ty nesnášim)...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod Petronius 3. 11. 2005 17:06

Aura je elektromagnetické vlnění, které produkuje lidské tělo a hlavně mozek. Aura se nerozlišuje podle barvy, ale frekvence. Agrese má vysokou frekvenci, láska velmi nízkou. To jsou zkoumání amerických vědců, aby tady nějaký rádobyvědec zpátečník neměl chytré poznámky.
Petronius

Odeslat příspěvekod Case 29. 7. 2006 19:12

Úú, dneska jsem prve viděl auru, byl to fascinující zážitek. Postupoval jsem podle jednoho návodu na netu, sledoval jsem auru některých předmětů. Těžko ovšem říct, zdali to nebyl jen hodně solidní optický klam, ještě se tomu budu věnovat, uvidím, až se dostanu k lidské auře, tam by to už mohlo být jednozněčnější.
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deleted user 29. 7. 2006 20:13

Pokud chcete vidět auru, zajistěte si nějakým způsobem migrénu. To potom uvidíte věci... 8-)
Ale upřímně - nic z toho nemám, že vidím barevný fleky. Byl bych radši, kdyby mě ta hlava tak nebolela.. :hm

Odeslat příspěvekod S-Tony 29. 7. 2006 20:17

Case píše:Úú, Postupoval jsem podle jednoho návodu na netu, .,/quote]

??? KDE ???
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka