Nejlepší je Fanatism a Conviction že? Za paldu moc nehrajuchristian píše:Aura?? Musim si vzpomenout na to kouzlo, kterym ji vyvolam.. Ted premejslim jestli mam pouzit utocnou auru nebo obrannou..
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Nejlepší je Fanatism a Conviction že? Za paldu moc nehrajuchristian píše:Aura?? Musim si vzpomenout na to kouzlo, kterym ji vyvolam.. Ted premejslim jestli mam pouzit utocnou auru nebo obrannou..
Grammator píše:Nejlepší je Fanatism a Conviction že? Za paldu moc nehraju -/quote]christian píše:Aura?? Musim si vzpomenout na to kouzlo, kterym ji vyvolam.. Ted premejslim jestli mam pouzit utocnou auru nebo obrannou..
Grammator píše:Funguje, zkoušeli jsme to z učitelem... A tuhle jsem o ni viděl nějaký dokument... Asi si ji špatně vysvětlujete. Ale mamka "čaruje" s prstýnkem a příbuzná zase "proniká myšlenkami" pomohla např. vyléčit našeho psa...
EDIT: aura není ani radiace, světlo, nic takového... Aura je oblast okolo vašeho těla (každého), s nějakou energií (nejsem žádný vědátor, neumím to pořádně vysvětlit) - žádné rozměry. A jde o to, jak se využije: my jsme s učitelem zkoušeli zvýšení fyzické síly a skutečně to fungovalo, a žádná sugesce ani nic podobného neproběhlo, jelikož to při chechotu třídy i účastníků bylo téměř nemožné...
2Pix píše:Thorns a attack Zealot ... nic jinyho neexistuje .. (teda dokud mne neproskoli Assasinka )
Case píše:Úú, Postupoval jsem podle jednoho návodu na netu, .,/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků