Věříte na osud?

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MarkFX 7. 3. 2007 14:31

[quote="Maruška"; Dejavu = iluze již viděného. Tedy případ, kdy se dostaneš do situace, že ti přijdwe že jsi prožívaný děj již zažil místo na kterém jsi již navštívil. Ale nevíš kdy a kde.
Pokud se ti splní vidění ze sna, nejde o Dejavu. :pozor2o/quote]

tak tohle sem si musel přečít několikrát a stejnak myslim že to dejavu može byt aj ze sna ne?? v tuc chvíli nevím jestli se mi to zdálo o té situaci někdy ve spánku nebo při plném vědomí... :o

takže myslím že to je to samý a prostě dejavů :hm
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Anonymous 7. 3. 2007 14:32

Jojo, Deža ví..
Anonymous

Odeslat příspěvekod karel2121 7. 3. 2007 18:03

MarkFX píše:[quote="Maruška"; Dejavu = iluze již viděného. Tedy případ, kdy se dostaneš do situace, že ti přijdwe že jsi prožívaný děj již zažil místo na kterém jsi již navštívil. Ale nevíš kdy a kde.

tak tohle sem si musel přečít několikrát a stejnak myslim že to dejavu može byt aj ze sna ne?? v tuc chvíli nevím jestli se mi to zdálo o té situaci někdy ve spánku nebo při plném vědomí... :o

takže myslím že to je to samý a prostě dejavů :hm"/quote]
:?
A čím se to tvé slavné Dejavu liší od osoudu? :wink:
karel2121
Návštěvník

Odeslat příspěvekod droopy 7. 3. 2007 18:55

Dejavu je pocit ze si ten konkretny okamih uz zazil.
Dejavu nema nic spolocne s osudom.
droopy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 7. 3. 2007 19:20

tak to mám asi nějaké popletené, ale svět se kvuli tomu nezboří, na takové blbosti jako jsou horoskopy, věštění z karet atd vubec nevěřím. Takže je mi to uplně jedno jestli to je Dežavijů nebo osud :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Jirk4 7. 3. 2007 21:26

Stejne ty kartarsky "dovednosti" jsou o vsugerovani myslenek a clovek se (pod)vedome chova tak, aby to tak nejak vyslo. To samy horoskopy. Kdyz si ho prectu vecer, tak to vetsinou vubec neodpovida, ale naopak to driv fungovalo :)
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pepinoo 8. 3. 2007 14:01

Jirk4 píše:Stejne ty kartarsky "dovednosti" jsou o vsugerovani myslenek a clovek se (pod)vedome chova tak, aby to tak nejak vyslo. To samy horoskopy. Kdyz si ho prectu vecer, tak to vetsinou vubec neodpovida, ale naopak to driv fungovalo :)

Když se dokážeš dostatečně naučit meditační praktiky, dokážeš do jisté míry předvídat budoucí události. A to tak, že to není vysvětlitelné nějakou autosugescí ............................... :wink:
Pepinoo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 15. 4. 2007 09:46

Já věřím že já sám jsem panem svého osudu.
vaclavbarak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod droopy 15. 4. 2007 11:12

Zivot je nahoda. Riadit svoj zivot nikto nedokaze. Mozes si urcit ciel, alebo medziciele, ktore sa ti postupne podari dosiahnut, ale to, co sa deje skutocne, je nahoda, ktora sa da eliminovat iba ciastocne.
droopy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Sorken 27. 5. 2007 11:44

ES0 píše:myslím tím, zda věříte, že někteří lidé ať se na nějakou situaci zachovají jakkoli(ovšem ne úplně doslova), tak se děj bude(dříve nebo později) nakonec odvíjet tím "předurčeným" směrem :hm
a když se podívá zpětně člověk na své činy, tak se nemůže zbavit dojmu, že i když to bylo neúmyslně, tak jeho reakce na tehdejší podnět nakonec vedla tím nejlepším možným způsobem k tomu osudovému směru 8)//quote]

tohle je prostě už od podstaty blbost to by mohl být taky tak, že si řekneš budu skvěly právník budeš dřít vystuduješ ale nakonec budes učitel "protože to osud chtěl?"

*můj názor*
Sorken
Čtenář

Odeslat příspěvekod cektu 2. 7. 2007 17:29

Ne
Pomozte odstranit smrt z našich silnic, jezděte po chodníku!!
cektu
Čtenář

Odeslat příspěvekod aquarkko 2. 7. 2007 17:51

[quote="Maruška";[...] 8) Dejavu = iluze již viděného. Tedy případ, kdy se dostaneš do situace, že ti přijdwe že jsi prožívaný děj již zažil místo na kterém jsi již navštívil. Ale nevíš kdy a kde.
A když je to ze sna, tak jak se tomu říká?
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Raisen 8. 8. 2007 12:07

Předpovídání budoucnosti :-P :lol: :lol: ?Nevím, ale na osud věřím :)
Raisen
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 12. 2009 10:26

No Kamarádi-ky a Přátelé-kyně ,,Osudu v Životě,,... semka se Ta Astrologia vejde daleko lépe, že a je to To nejbližší ke zmíněnému Tématu, co se mi podařilo,,vykopat,,Krumpáčkom...Čekám a Těším se na Pokračovaní toho OT od vedle, Vítajté a Dobro Došli.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 18. 12. 2009 14:28

Osud je jen to, na co můžu svádět události, pokud mi bude všechno jedno a nechám se jen tak unášet náhodami a nekonečnou nepravděpodobností :). Jinak myslím, že si naprostou většinu věcí můžem ovlivnit sami.
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Předchozí stránkaDalší stránka