Vypadá to, že to je práce na řadu let.
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Pepinoo píše:.
Mnohonásobně lepší, než v článku doporučená formulace krátké věty je obrazná představa toho co si přeješ. Je to mohokrát účinnější.o/quote]
werrix píše:tak jsem si přečetl celou diskuzi, koukám, že z Pepinaa je místní guru, jenom chci říct, že Bardonem popisované zvládnutí mysli je užitečné, ne zcela nezbytné, ale užitečné rozhodně....
a s tím astrálním cestováním bych byl opatrný, ona to zas není taková jednoduchá sranda"/quote]
iwigirl píše:Co si o tom myslíte? Existují čarodějky, elixíry lásky, zaříkávání?
r.polasek píše:Já nevěřím na žádné podobné blbosti a zvrhlosti. Já jsem racionální člověk, potřebuju všechno vědecky podloženél/quote]
Pepinoo píše:r.polasek píše:Já nevěřím na žádné podobné blbosti a zvrhlosti. Já jsem racionální člověk, potřebuju všechno vědecky podloženél/quote]
Když jsi u vědeckého podložení, co říkáš na vědce slavné pařížské Sorbony a jim podobná individua, kteří s vážnou tváří tvrdili že kanmeny (meteory) nemohou padat z nebe, že kulové blesky jsou vlastně fosforeskující sovy, přebývající v dutuinách strouchnivělých stromů, že vlak nemůže jet ryc hleji, než 30 km/hod, jinak by v něm všichni zahynuli...... tolik ke tvé slavné racionální vědě.n/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků