Jaký je váš životní cíl?

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Byte 26. 8. 2005 11:18

cache píše:Zivotny ciel? Hmm.. Preflakat zivot ako sa len da? ;)

Vidim to stejne
Byte
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Harry Potter 26. 8. 2005 17:29

Stát se bigamistou, ale to by se musely upravit zákony v této republice. Mým životním cílem je, abych byl obklopen samými mladými holkami, stačí jich 10 ve věku od 18 do 22 let. Kdybych byl " Katarský princ " měl bych jich více a ještě mladší a dokonce bych si vybudoval i dívčí harém ve věku od 14 do 24 let, samozřejmě, že by to nebyl klasický bordel, nebo nějaký noční klub, ale klasický harém jak jej známe z arabských zemí. Škoda, hold, nejsme arabská demokratická země !
Harry Potter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iwigirl 26. 8. 2005 17:38

zivotni cil? prezit na urovni.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod AndrewJ 26. 8. 2005 19:35

mám vícero cílů....

1. chci učit... češtinu a zeměpis... a možná ještě informatiku nebo fyziku
2. chci podnikat. mám asi 5 různých podnikatelských záměrů, ale nebylo by to nikdy o milionech (což nevadí)
3. chci strávit tulácký život. toulatse po světě, žebrat a pomáhat

a chi ženu a 3 krásné děti.

To je asi můj největší cíl. Chci být dobrý táta... chci děti hned, ale žádná holka mi je nechce porodit, bojím se, že budu moc starý, až budu mít děti :(

a pak mám ještě pár cílů, jako vyhrát ve sportce apod.
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 26. 8. 2005 20:29

Máš pět záměrů? Tak si jeden vyber a ostatní prodej!
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod iva 26. 8. 2005 21:01

AndrewJ píše:mám vícero cílů....

a chi ženu a 3 krásné děti.

To je asi můj největší cíl. Chci být dobrý táta... chci děti hned, ale žádná holka mi je nechce porodit..... /quote]

.... takovy malý přízemní dotaz.... Uzivis ted zenu a 3 krasne deti?
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod paveld 26. 8. 2005 21:05

tak ja nemam jeden cil, ale plno spis mensich (lip se toho dosahuje, navic jeden velkej tezkej cil pusobi depresivne).
treba uspesne pracovat a mit slusnej plat (karieru nemusim mit), taky nejakou tu holku (postupem casu manzelku + rodinu), neco cemu se da rikat auto - ted mam pleczku 120,... atd. je toho moc :)
BMW E30 316i -> BMW E36 320i :-)
paveld
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 26. 8. 2005 21:08

Dokud nemám rodinu tak auto nechci, žere to penež.
Zatím mi stačí si ho půjčit od našich. :-)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 26. 8. 2005 21:40

jo chci udelat ing, vzit si svoji za zenu, mit s ni tri deti a umrit v 80ti, nic vic nechci
Anonymni

Odeslat příspěvekod kosch 26. 8. 2005 23:08

co tu proboha všichni maj s tema třema dětma, vždyť je to VIP vstupenka do Bohnic... :o :mrgreen: :-)

jinak mě by zcela stačilo chlastat na Bahamách s Koženym a připalovat si doutníky pětiset eurovkama :-D :-D

no a reálně vzato bych chtěl až budu umírat si říct tenhle život stál za to, klidně bych ho prožil znova...
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kubakod 27. 8. 2005 07:07

Kosch: A co mas proti trem detem? Kdyz na to nekdo ma tak at si je poridi, ne? Ja kdyz se ptal mile, kolik chce deti, rikala, ze aspon 2. Ja taky aspon 2, tak to mame aspon 4 :-)
Nejhorsi je, kdyz mas dite jenom jedno, pak vymeknes nebo se ti uz nechche nebo nemuzes a zustane z toho jedinacek. Kteremu potom do zivota chybi hrozne, ale hrozne moc. Zadna prehnana pece rodicu to nevyresi. Tot muj nazor. A kdyz slysim, jak nekdo rika, ze vic nez jedno dite muze mit jenom blazen, otvira se mi kudla k kapse a tomu cloveku bych nakopal.
Jinak vy, co pisete, ze chcete tri deti, doufam, ze to mate od drahe polovicky schvaleno, jako ja, abyste si pak nekoho nevzali a z ni nevylezlo, ze chce jedinacka chudacka. Ja to mam dopredu slibeno :-)
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 27. 8. 2005 07:19

ja chcem tiez 3 deti (chlapec, 2 baby), ale iba v pripade ze budem mat tak velky dom ze behom 5 hodin tulania sa po nom, nahodne narazim maximalne na 2 :)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod a 27. 8. 2005 07:28

kubakod: kde si splasil tu tvoju? vyzera to byt idealna zenska, aspon podla toho co tu pises :)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kosch 27. 8. 2005 08:58

kubakod: tady jde o to, že já nema rád děti všeobecně a mít tři tak jsem na psychiatrii během 2 minut :-D
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod paveld 27. 8. 2005 11:43

tak 3 deti mi neprijdou jako nejlepsi reseni - vzdycky tam jeden prebejva, znam to z vlastni zkusenosti. podel me je idealni mit dve.
BMW E30 316i -> BMW E36 320i :-)
paveld
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka