od dietatko 12. 4. 2017 12:41
TRENT - Nepovažuji za smutné, že jsem se ve škole nenaučil, něco, co se "neví". Narozdíl od hodin. - Teraz neviem ci som ta spravne pochopil,ale suhlasis so mnou v tom ze v zaklade mas ten kalendar o 365-6 dnoch zle a ze posun casu a dalsie kraviny co ta ucili boli zle alebo nie ?
Ja povazujem celkom za smutne ze nielen ze ludom nedavaju na skolach dostatok praxe a veci co vyuziju dalej v praktickom a osobnom zivote,alebo ze ich to neucia rodicia dostatocne, a nielen co sa tyka historie,kalendaru ci problematike viera vs vierovyznania vs materialisticke bachorky. Tento svet by bol lepsi ked by kazdy vedel aspon zakladne veci ako spravny kalendar a dalsie elementarne veci co ale bezne ludia nevedia. A tak ten svet aj vyzera... . Ti co veria lzi maju odplatu lzi. Ja viem viac veci co nie su teoria ze to tak je ci bolo,dospiet k tomu uvedomeniu co ako bolo a odhalit silou svojej viery a mysle ( s pomocou zhora ci niekoho kto to vie a svatych textov a snov) je dlhodoby proces ( este dlhsi ked ti na zemi nik nepomoze to je pre ludi viac menej nemozne alebo takmer nemozne) a zijeme v dobe ked lzi su rozsirene vsade a pravda je zosmiesnovana a nazyvana konspiraciami. Ludia tak osprosteli ze nedbaju varovani v prorockych pismach a nevedia si vypocitat ani len narodenie Jezisa Krista a trepu nezmysli o vianociach - to ich naucil kto,kde maju dokazy zeby tu bol Jezis 2017 rokov vzad a este k tomu na vianoce ? Biblia nic take neuci ale da sa pomocou nej dokazat nieco uplne ine. A rok 0 ? Paci sa mi celkom poznamka co napisal Stoura1. No aby som ti odpovedal lepsie a trocha to vsetko ujasnil tak to podlozim vypoctamy z biblie a niecim dalsim. Ev. Luk. 1 :26 V měsíci pak šestém poslán jest anděl Gabriel od Boha do města Galilejského, kterémuž jméno Nazarét, ( Alzbeta uz absolvovala duchovny porod Jana - hoc sa narodil na zemi ako mi )Mesiac siesty cize presne ako skoncil piaty a zacal siesty mesiac. Porod je 9 mesiacov, devat je cislo Ducha. 6+9 je 15 takze Jezis sa musel narodit v aprili, a bolo to presne ako zacal 1.4. preto su pravy veriaci nazvany v pisme aj blaznami pre Krista a svet a veci tohto sveta su pre nich blaznovstvo ako aj ich kalendar a nezmysli ako ich lzive modlarske vierovyznania a system atd. ... a oni su blaznami pre svet. Tych 720 milionov rokov sa rata trocha komplikovanejsie ale je to odvodene tiez z biblie a od toho ze je tam okrem ukryteho spravneho kalendaru 360 dnoveho aj vzorec ze 1 den ma tisic rokov a naopak,cize ked tu ubehne 1000 rokov hore ubehne len den. A opacne. A tak ked Panna Maria v zjaveni pred druhou svetovou vojnou ( to zjavenie mal v skutocnosti jeden Slovak v Amerike a bolo to v tom case a nie ako inde uvadzaju inak) hovorila ze to bolo 2000 rokov vzad myslela podla nich, a teda tu dole ( ked to konvertujes a prepocitas) ked tam hore ubehlo 2000 rokov od zabitia ( alebo ukrizovania ?) tu dole to bolo 720 milionov rokov, a tie drobne tu pisat teraz nebudem uz toto je mnoho info pre vas. Kto chce vie ma kontaktovat i na mail. Ale len ten kto veri Bohu,biblii, resp. chce poznat pravdu, kto nie,nebudem sa s nim nekonecne dotahovat ani tu ani inde. V tom je slobodna volba kazdeho,ak chce verit nieco co tvrdia oficialne zdroje,je to jeho problem,potom ale nech s placom neskoro nechodi za mnou ci za niekym ze nemal tu moznost pocitat a skumat ako co je.
-- 12. 4. 2017 13:44 --
Trent- dokym budes verit oficialnym zdrojom a ucebniciam historii a falosnym ucitelom nikam nedospejes ani s kalendarom ani nicim inym.
Stoura1 - zaujima ma co napises k mojmu novemu prispevku a ako si na tom ty ( co sa tyka nielen matiky ale i duchovna)