Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
dietatko píše: Pokym ide o zakladny rozvrh casu a kalendar ako taky,ide mi o to ze skutocny kalendar musi byt na pouzivanie jednak jednoduchy,jednak matematicky uplne presny, a jednak by sa mal zhodovat zo vsetkymi oblastami ludskeho bytia ci uz ide o duchovno alebo vesmir. A neotravovat vsetkych s posunami casu a nezmyslami co nemaju ziadne opodstatnenie.... ludom by sa ulavilo isto na dusi ak by mali kalendar aky bol a aky aj vlastne je ( i ked sa oficialne nepouziva ale v zakulisi stale ako jedina moznost ....) a aky aj bude a ma byt -360 dni do roka,kazdy mesiac 30 dni.
dietatko píše:Kosta Kostic a Stoura1 - 1. Pisal som Vam uz o presnosti kalendarov jasne a vystizne, a i to ze ten kalendar o 360 dnoch kde kazdy mesiac ma 30 dni pouzivaju v zakulisi ci uz bankove spolocnosti ( co sa da zistit jednoducho tie info su pristupne verejne)
dietatko píše:ale aj v kozmonautike a ti co posielaju hore druzice,ak by nestavali na tom co pisem mohli by sa s nimi velmi rychlo rozlucit. Preco im nestacia tie ich vymyslene a nepresne kalendare ???????
dietatko píše:Lebo si ich akurat tak mozu do zadku strcit. Kde maju ten den co ma raz 24 h a 4,2 ci 6,2 sek a co to menia tak debilno ?
dietatko píše:U nich je novy den o pol-noci pricom o 18tej zacina vecer a novy den je o 6rano a o 24tej je POL -NOC preto je i tak nazvana a oklamany a zmagoreny slavia vtedy prostred zimy o POL -NOCI novy rok, som blazon ja ci ludia to nemaju v poriadku bezne ????
dietatko píše:2.Zem svoje otacky nemeni,nespomaluje ani nezrychluje, ...
dietatko píše: Jeden z dovodov preco tu mozme mat zivot je ten ze zem nespomaluje ani nezrychluje ako tu pises vyssie Kosta Kostic,je to nezmysel a vymysel ludi co to nemaju v poriadku v hlave,zivot by na zemi nebol mozny.
dietatko píše: A ten zaklad je vseobecne znamy a zakon ze teleso vo vesmire nemeni svoj pohyb,je vzdy taky aky je defaultne nastaveny. Ak by to tak nebolo tak tu mas chaos a nie zivot.
dietatko píše: 3. Stoura1 ja viem ze ten kalendar zaviedli mikulasenci
dietatko píše:... a ti su ruka v ruke s politikmi a heslo ich mikulaseneckeho rimu je rozdeluj a panuj a ze k nim vedu vsetky cesty a ze opakovana loz je pravdou,ale loz bude vzdy lzou bez ohladu na to kolko krat ju opakuju, ti co chcu poznat pravdu a ctit ju a milovat a zit podla nej tak ich nezadrzia ani vsetky tie lzive info co sme nimi obklopeny uz od detstva a tak ludom od malicka vymyvaju rozum a ucia ich nazyvat svetlo temnom a temno svetlom
dietatko píše:Proste bud chcete mat pokoj v dusi a aspon zdibku mudrosti alebo nie,ale ked sa chcete nadalej ohanat lzami miesto prijatia pravdy prijde mi bezpredmetne co len dalej reagovat na podobne prispevky. Ostatne kto chce sa ucit a zanechat nezmysli vie ma kontaktovat na mail. Tym to povazujem za uzavrete.
KOSŤA KOSTIČ píše:Koukám, že od té doby se el niňo neozval...
dietatko píše:Uz neviem ako to inak mam totiz napisat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků