Jak se díváte na satanisty?

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Michal P 29. 12. 2006 16:15

Někteří lidé mají třeba taky odpor k práci a nikdy nepracovali, stačí informace, výchova.
Já mám odpor třeba k drogám a nikdy jsem se s nimi nesetkal, stačí mi ty informace.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Case 29. 12. 2006 16:31

No, to není moc ideální příměr. Droga je věc, lze jí popsat. Práce je činnost, také ji lze docela jasně popsat. Ale satanista je člověk. Jediný obecný rozdíl mezi satanisty a zbytkem světa je právě to, že se satanisté hlásí k určitému myšlenkovému proudu. Lze s ním nesouhlasit, ale zobecňování a předsudky nejsou namístě. Je pravda, že na základě toho, že se k tomu hlásí, tak o něm lze něco vyčíst, ale takovéhle odsouzení není namístě. Ale to je asi jedno, vy to pak zase vyvážíte nevraživostí a předsudky ke křesťanům a muslimům.
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 30. 12. 2006 21:07

Case, klid. Jen jsem se dvakrát ptal, co konkrétně je na tom satanismu tak zlého, a ještě jsi mi neodpověděl...? :idea:
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod werrix 1. 1. 2007 20:53

Na satanisty se dívám tak, jak na každého jiného, příliš se v jejich ideologii neorientuji, letmo jsem projel nějaké materiály a v podstatě jsem tam nic zásadně "špatného" nenašel, právě naopak....

pokud jde o "hustě alternativní týpky" s pentagramem obráceným hrotem dolů na krku, kteří ani nevědí, co že to vlastně nosí, v černých hadrech a s "hustě temným pohledem" - pozéři leda tak k pousmání....
werrix
Čtenář

Odeslat příspěvekod TheThing 2. 1. 2007 01:40

Ako na smiesnych debilkov, co si parkrat precitali tie bullshity co napisal la vey. Zozenu si pentagram a oblecu sa do cierneho a tvaria sa husto a zacnu pocuvat "tvrdu" hudbu. Je to trend ako mnoho inych.
Je mi z toho spatne ked to vidim na koncertoch...
The answer to the ultimate question of life, the universe, and everything is...42...
TheThing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tovog 18. 2. 2007 21:59

Je to už asi 10 let, co jsem vezl stopem mladého kluka, který mi vyprávěl, jak on se svým bratrem byli satanisté. Byli tomu dost odevzdáni. Bratrovi jednou satan řekl, aby skočil z mostu. On to udělal a přišel o život. Větší podrobnosti jsem se nedozvěděl, jen to, že ten kluk měl pak také černé problémy. Zkoušel pomoc u nějakého faráře. Utekl z domu a přebýval u nějaké babičky, či kde.

Nebylo mi z toho dobře. Vím, že víra může člověka zmocnit k různým věcem, záleží v co člověk věří...
Tomáš Vognar
tovog
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 19. 2. 2007 07:30

tovog: Černé problémy? Tvůj sloh je teda.... :-D A k obsahový stránce: no comment, takový kraviny :-) Pak tomu podobný pomatenci věřijou!!!
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 19. 2. 2007 08:17

Kdyz je nekdo magor, tak je proste magor. A je uplne jedno jestli to svadi na Satana, Alaha nebo na Vcelku Maju.
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod tovog 19. 2. 2007 12:53

Vidím, že vůbec netušíte, o co jde. Dost jsem si o tom už přečetl. Je to lepší, než hloupě žgryndat....
Tomáš Vognar
tovog
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 19. 2. 2007 13:20

:mrgreen: To je moc dobre ze si o tom uz hodne precetl a hloupe nekecas. Mozna bych ale doporucil cist dal, ale tentokrat radsi neco vhodnejsiho ci jednodussiho.
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod Case 20. 2. 2007 19:58

aquarkko píše:tovog: Černé problémy? Tvůj sloh je teda.... :-D A k obsahový stránce: no comment, takový kraviny :-) Pak tomu podobný pomatenci věřijou!!!
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod chemistry 1. 4. 2007 10:42

strider

absolutny suhlas :tleskani
este by som doplnil: RODINA

na sto % si dovolim tvrdiť že do siekt prichádzajú ludia s rozvratenych rodin
chemistry between us
chemistry
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S-Tony 1. 4. 2007 13:54

Takže to shrneme:
Satanisti, Křesťané a Ateisti. Všehno je to ta samá pakáž .-)
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 1. 4. 2007 19:02

a co islámisti a Budhisti?? :D taky patří...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Předchozí stránkaDalší stránka