Co je po smrti?

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod ES0 13. 11. 2005 02:04

ale to jo, po smrti JE FUŠÁL, :D tim uz jsme tohle vlakno davno vyresili :D

ale to s tou astralni projekci jsem uz kdesi slysel, ale mam obavy(pokud na tom neco je) ze by clovek musel zit nejakych 30 let zavreny nekde v Tibetskem klastere a trenovat a navic, spis to bude tezka sugesce 8)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 13. 11. 2005 02:06

ESO .. k ty astralni projekci se vyjadrovat nebudu .. pac bych musel priznat ze funguje .... testovano jednim velice zajimavym pokusem ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod loldaolda 27. 11. 2005 02:33

astral - viz napr. zde: http://marlitan.iglu.cz/ http://www.astralprojection.ws/

jinak jsem si koupil knizku a musim bohuzel rict, ze se ruzny zdroje informaci o OOBE lisi a to v dost zakladnich vecech...
GNU/Linux - Free software, Free society.
loldaolda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Maruška 27. 11. 2005 05:13

Ono to, že v lidském těle existuje něco neviditelné, co může za určitých podmínek vystoupit a jednat nezávisle na něm se dá pokusně ověřit. Zrovna tak se dá pokusně ověřit existence bytostí, které lidé nazývají bohy, anděly a démony.
Myslím že to je poměrně jasným důkazem existence duchovního světa.

Jak jsem probírala různá diskuzní fora tak jsem padla na docela zajímavé návody k takovým pokusům.

Takže to sem zkopíruji.

Například "astrální cestování" - Lehneš si pohodleně,zavřeš oči,uvolníš se a uklidníš (dobrá průprava jsou meditační cvičení z Jogy.
Pak si představíš jak vstáváš ,rozhlížíš se po místnosti,procházíš po místnosti ,sleduješ jednotlivé kroky i svoje okolí .
Pak v myšlenkách vyjdeš ve a jdeš třeba na nějaké známé místo... To je cestování myšlenkové (mentální),ale když usneš ,vystupuje samovolně tvé astrální tělo. Po nějaké době můžeš spatřit, co se děje v raálné době na vzálených místech. Astrální tělo ,jako pouto mezi světem hmoty a ducha má přímý vliv na hmotu,to znamená že může působit takzvané telekinetické jevy. To je myslím dostatečný důkaz pro existenci "neviditelné síly" v tvém těle.
Samozřejmě nepočítej ,že se ti něco povede okamžitě ,během první noci.Chce to přecijenom pár měsíců pravidelné snahy.
A vyvolání mpocností onoho světa tímto postupem lze provést například tak,že večer ,před tím než usneš ,budeš myslet na jméno "ducha" ,pokud možno při nádechu ,aby jsi cítil,jak se ti ozývá jakoby v hrudi. Staří mágové psali "v srdci" .
Od začátku vyvolávání musíš mít na mysli,proč "ducha" voláš .V opačném případě se při zjevení člověk často lekne a celá námaha je zbytečná. Duch se ti totiž sice může zjevit ve snu,ale může se objevit i když nespíš ,nebo tě probudit. Je to metoda vhodná pro vyvolávání andílků,pohanských bůžků a něktrých ,ne vyloženě zlých diblíků.
Nehodí se pro vyvolávání duchů zemřelých a zlých démonů.
Právě v tom jsou také důkazy že nejde o sen,když můžeš způsobit telekinetický efekt ,či když se ti duch zjeví v době ,kdy nespíš ,či takové jevy mohou spatřit i nezainteresované osoby.
Maruška

Odeslat příspěvekod Robí 1. 1. 2006 23:58

Co když se život pořád opakuje dokola, jenom vždycky na konci "zapomeneme" ? To by mohlo dokazovat, že se někdy zdá, že to co právě děláš už se někdy stalo a někdy ti v hlavě blikne co se stane třeba za půl sekundy.
Robí

Odeslat příspěvekod mickaelb 2. 1. 2006 00:11

Ne, to je tzv. dejavu...to je chyba v mozku ;) stava se to kazdemu ;)
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Robí 2. 1. 2006 12:05

Tak to jo... :wink:
Robí

Odeslat příspěvekod Maruška 9. 1. 2006 21:50

Dehjavu není "chyba" v mozku. Jde o jistý předstupeň jasnovidnosti, respektive vidění budoucích událostí.. :pozor2
Maruška

Odeslat příspěvekod Master74 9. 1. 2006 22:13

Maruška

A muzes mi tu tvou teorii nejak podložit? :hm

a btw. ty taky "astralně cestujes":D

Jaa ci takyy :lol:
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Andy 10. 1. 2006 13:21

Z pohľadu života smrť neexistuje, pretože ak nastane, už to nie je život, tak načo sa zaoberať tým, čo je potom. :-D
Andy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 11. 1. 2006 00:54

Chyba v mozgu...zaujimave ;)
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jozko3275 11. 1. 2006 11:12

Mne to jedno ked to pride tak som death a potom sa uvidi co bude teraz to nejdem riesit
Jozko3275
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gekoncik 11. 1. 2006 19:01

Po smrti je pohřeb... :lol:
Ne-ne-ne
gekoncik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Markas 15. 1. 2006 19:52

Maruško co je to astrální, to je jako předestilovaný tělo - takže je to vlastně duše. Nebo jako jenom astronomický tělo, ale to pak není duše, ale normální tělo. No pak mi není jasný proč říkáš astrální, když je normální.
Markas

Odeslat příspěvekod Markas 15. 1. 2006 20:08

No co je po smrti? No přece nic. To jsem říkával, když jsem byl mladej. A rok mi připadal neskutečně dlouhej. A když jsem přemýšlel kolika se dožiju, tak jsem říkal stačí do 40 a to byla pro mě nekonečně dlouhá doba. Starej jsem nechtěl být. A připadalo mi to legrační, když staří věřili na nebe. Ne že bych se jim smál, to bych si nedovolil, jsem ze staré školy.

Taky si pamatuju, že když sem chodil do základní školy, tak se mi líbili stejně starý holky. A taková o dva roky starší holka, to byla neskutečně stará baba.

Dnes když ke smrti to mám blíž jak k narození, tak mi to čím dál víc vrtá hlavou. Co bude po smrti? Přece to nemůže jen tak skončit. To by byla od života pěkná lumpárna, aby z toho života nikdo nevyvázl živej! Aspoň já kdybych nějak mohl, stačilo by s odřenejma ušima.
Markas

Předchozí stránkaDalší stránka