Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
kosch píše:a k současným teoriím, specielní relativita je tu 100let, obecná 90let, kvantovka +/- 80, DNA 50, nemluvě o prosté mechanice atd, ktré jsou nějak formulovány už tisíciletí... všechny se neustále testují stále dokonalšími postupy a zatím úspěšně přežívají v dobrém zdraví, jistě některé věci byly špatně, určitě je něco špatně i v tom co si myslíme dnes, ale nějaká zásadní mezera typu nějaké skrytého druhe energie ovlivnujícího život apod. tam na 99% nenie/quote]
kosch píše:ty stránky o akumpuktuře nedokazují nic, nejsou tam žádné podložené důkazy akorát bláboly a jing a jang atd. a energiích které neexistuíjí...
ještě jednou ktem energiím za a) ano všechno je energie, podle vzorce E=mc2
existuje spousta druhů energie, kinetická, potecionální, elektrická atd atd., konečně podívejte se do učebnic fyziky jak je definována energie - je to schopnost konat práci, tak by mě zajímalo jakou práci koná ta vaše energie...
a ještě jinak, současná technika dokáže dát jediné částici kinet. energ. jakou má prudce odpálená baseballový míček, vytvořit podmínky jaké panovaly miliardtinu miliardtiny sekundy po velkém třesku, rozbít hadrony na kvarky...nebo z druhé strany modelovat velice přesně vývoj vesmíru, rozlišit rozdíly v teplotě mikrovlného pozadí v řádu miliontin stupně .... sledovat děje v bunkách ve velmi vysokém rozlišení v reálném čase atd. a NIKDE se neobjevuje žádná energie, jing jang a buhví co ještě"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
Nebojte, on je někdo najdekosch píše:pokud to vyznělo, že jsem si jistý vším vědeckým na 100% tak to je nedorozumění, konečně základem vědy je se pořád v něčem štourat a pochybovat, ale tech 99% ohledně oněch skrytých energií mi ke štestí stačíl/quote]
ewing píše:Sogjal Rinpoche - Tibetska kniha o zivote a smrti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků