Co je po smrti?

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod kosch 18. 7. 2005 09:14

naopak je toho ještě spousta k objevování :-) :wink:
a na principu úpravy toků energie to nefunguje, nebot neni žádná energie jejíž tok by se dal upravovat, je to v té chemii (+ nějaký možná někdy placebo efekt...), detaily jak říkám nevím ale zkusím dohledat, opět neni to můj obor to je spíš ta fyzika..
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod a 18. 7. 2005 09:17

kosch: ak budes mat cas, najdi nieco o tej akupunkture, zaujima ma to. dix
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kosch 18. 7. 2005 09:21

a: pro začátek můžeš mrknout na http://www.sisyfos.cz tam něco je a je tam i dost věcí k nějrůznější esoterice a podobným kravinám, docela zajímavý...
..já ted jedu na pár hodin pryč tak snad večer bych se mohl dostat k tomu najít něco víc
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kosch 18. 7. 2005 09:23

přečti si když tak hlavně ty zpravodaj esisyfa, tak je toho nejvíc
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ewing 18. 7. 2005 09:37

a píše:kosch: ak budes mat cas, najdi nieco o tej akupunkture, zaujima ma to. dix

try google a najdes napr toto. To hned dokazuje, ze kosch sa mylil.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Howard 18. 7. 2005 10:34

2 ewing:
Už jsem pochopil, jak si to myslel s těma energiema.

Proti nejrůznějším energiím já nic nemám a věřím tomu, že existují a že nás ovlivňují. Já nemám pouze technický pohled na věc. Ale pořád nechápu, jak nějaké energie souvisí s uchováním paměti po smrti člověka.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ewing 18. 7. 2005 10:48

Howard píše:2 ewing:
Už jsem pochopil, jak si to myslel s těma energiema.

Proti nejrůznějším energiím já nic nemám a věřím tomu, že existují a že nás ovlivňují. Já nemám pouze technický pohled na věc. Ale pořád nechápu, jak nějaké energie souvisí s uchováním paměti po smrti člověka.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Howard 18. 7. 2005 10:57

Stejně mi to nedává moc smysl.
Já prostě chápu, že z/do člověka proudí různé energie, ale podle mě po smrti je s nima konec.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod a 18. 7. 2005 11:06

ewing píše:hm...vsetko je energia, len v roznych podobach.

v tomto jedinom s tebou suhlasim
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rudidlo 18. 7. 2005 11:09

Howard píše:Stejně mi to nedává moc smysl.
Já prostě chápu, že z/do člověka proudí různé energie, ale podle mě po smrti je s nima konec.s/quote]
A co by tam dělaly, když "dopravní prostředek" je out of order - jednoduše vystoupí :)
Jsou dva druhy uživatelů počítačů. Ti první o svá data už přišli.
rudidlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 18. 7. 2005 11:12

rudidlo píše:
Howard píše:Stejně mi to nedává moc smysl.
Já prostě chápu, že z/do člověka proudí různé energie, ale podle mě po smrti je s nima konec.s/quote]A co by tam dělaly, když "dopravní prostředek" je out of order - jednoduše vystoupí :):/quote]

tymi energiami si urcite myslel potravu a spol. po smrti skratka enegrie prestaju vstupovat a vystupovat....
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod a 18. 7. 2005 11:15

este otazka, naco vlasne tie "energie" potrebuju telo, ked dokazu fungovat aj bez neho?
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rudidlo 18. 7. 2005 11:18

a píše:este otazka, naco vlasne tie "energie" potrebuju telo, ked dokazu fungovat aj bez neho?
By to byla nuda.
Jsou dva druhy uživatelů počítačů. Ti první o svá data už přišli.
rudidlo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 18. 7. 2005 11:31

i na forach by bola bez neznavedov nuda ;)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kosch 18. 7. 2005 16:38

ty stránky o akumpuktuře nedokazují nic, nejsou tam žádné podložené důkazy akorát bláboly a jing a jang atd. a energiích které neexistuíjí...

ještě jednou ktem energiím za a) ano všechno je energie, podle vzorce E=mc2
existuje spousta druhů energie, kinetická, potecionální, elektrická atd atd., konečně podívejte se do učebnic fyziky jak je definována energie - je to schopnost konat práci, tak by mě zajímalo jakou práci koná ta vaše energie...

a ještě jinak, současná technika dokáže dát jediné částici kinet. energ. jakou má prudce odpálená baseballový míček, vytvořit podmínky jaké panovaly miliardtinu miliardtiny sekundy po velkém třesku, rozbít hadrony na kvarky...nebo z druhé strany modelovat velice přesně vývoj vesmíru, rozlišit rozdíly v teplotě mikrovlného pozadí v řádu miliontin stupně .... sledovat děje v bunkách ve velmi vysokém rozlišení v reálném čase atd. a NIKDE se neobjevuje žádná energie, jing jang a buhví co ještě
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka