celkem by me zajimalo jestli opravdu je pak nejaky jiny ziviot

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Howard píše:BTW: Bude asi strasne dlouho trvat, nez pochopime, jak funguje lidsky mozek, rikam si, jestli vubec "lidsky mozek" ma na to, pochopit, jak sam funguje.
EDIT:
Jelikoz rozpadem site zanikne i komplet vase pamet, coz je to, co tvori osobnost, je po vas, uz neexistujete. Neni mozne, aby se vas duch dostal nekam do prostoru, kde by prezival dal, ani neni mozne, abyste se nekdy prenesli do jineho cloveka, ktery by jako minuly zivot mel vas zivot.
Ne, proste to neni mozne, verte mi, kdybyste vedeli, jak funguje neuronova sit, rekli byste to same.
Lemur píše:Co se stane se software v pocitaci, kdyz ho vypneme? Co se stane s informaci ulozenou v knizce, kdyz ji spalime na popel a rozmetame do ctyr svetovych stran? A co se stane s mysli cloveka po smrti? ]
Asspenn píše:Já si myslím, že existuje něco jako inteligentní energie, schopná být přítomná v libovolném počtu atomů na libovolném počtu míst vesmíru ve stejném reálném čase...Jsou dva druhy uživatelů počítačů. Ti první o svá data už přišli.
A co Ti co žili podle svědomí někoho jiného?Peter_cz píše:Fido+ píše:Ano. Kazde nabozenstvi hlasa, ze pokud nejste verici v jejich boha (allaha, manitoua ....) tak prijdete do pekla. Vzhledem k tomu, ze na svete neexistuje clovek verici ve vsechna nabozenstvi a vsechny bohy, da se s jistotou tvrdit, ze kazdy prijde do pekla.
Krestanstvi toto nehlasa. Budou spaseni i ti, kteri v Boha neverili, ovsem zili podle sveho svedomi.
Asspenn píše:A už se ti někdy zdálo, že jsi umřel? To je děsný ....Jsou dva druhy uživatelů počítačů. Ti první o svá data už přišli.
rudidlo píše:Howard píše:BTW: Bude asi strasne dlouho trvat, nez pochopime, jak funguje lidsky mozek, rikam si, jestli vubec "lidsky mozek" ma na to, pochopit, jak sam funguje.
EDIT:
Jelikoz rozpadem site zanikne i komplet vase pamet, coz je to, co tvori osobnost, je po vas, uz neexistujete. Neni mozne, aby se vas duch dostal nekam do prostoru, kde by prezival dal, ani neni mozne, abyste se nekdy prenesli do jineho cloveka, ktery by jako minuly zivot mel vas zivot.
Ne, proste to neni mozne, verte mi, kdybyste vedeli, jak funguje neuronova sit, rekli byste to same.
Člověk není stroj. Myslíte, že opravdu existují pouze ty formy energie, které známe? /quote]
Vy si opravdu myslíte, že známe kompletní stavbu mozku? Osobně si myslím, že je tam daleko ví, než jen neurové spoje. Stejně jako si ve středověku lidé "věděli", že země je placatá a slunce obíhá okolo země my dnes víme, že lidský mozek a myšlenky stojí pouze na neuronových spojích. Víte už co tím chci říct?Howard píše:rudidlo píše:Howard píše:BTW: Bude asi strasne dlouho trvat, nez pochopime, jak funguje lidsky mozek, rikam si, jestli vubec "lidsky mozek" ma na to, pochopit, jak sam funguje.
EDIT:
Člověk není stroj. Myslíte, že opravdu existují pouze ty formy energie, které známe? /quote]
Ale co s tim ma co delat energie? Tohle je dano proste tim, jak funguje neuronova sit. Pamet kazdeho z nas je tvorena pomoci spoju jednotlivych neuronu a kdyz umrete, neurony chcipnou a spoje se rozpadnou. Tak jaka energie?
Howard píše:rudidlo píše:Howard píše:BTW: Bude asi strasne dlouho trvat, nez pochopime, jak funguje lidsky mozek, rikam si, jestli vubec "lidsky mozek" ma na to, pochopit, jak sam funguje.
EDIT:
Ale co s tim ma co delat energie? Tohle je dano proste tim, jak funguje neuronova sit. Pamet kazdeho z nas je tvorena pomoci spoju jednotlivych neuronu a kdyz umrete, neurony chcipnou a spoje se rozpadnou. Tak jaka energie?
Howard píše:2 rudidlo, ewing: Vite, jakym zpusobem jsou v neuronove siti ulozeny vedomosti a znalosti?
Poznamka: dokud jsem nestudoval umelou inteligenci, tak jsem si myslel, ze myslici robot bude fungovat na principu milionu IF ... ELSE.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků