Neviem co si kto predstavuje pod vyrazom "posmrtny zivot", ale asi to bude nieco uplne "ine", kedze to nemoze byt ZIVOT, ako ho definujeme za ziva. (chaos co?)
V podstate je telo subor chemickych a roznych elektro-ickych reakcii. Niekto tu napisal, ze DUSA by mohol byt vlastne energeticky potencial tela. Niekto iny napisal, ze ked umre mozog, teda neuralne siete, tak je koniec.
To mi pride trochu zcestne, nakolko neuralne siete pracuju s energiou a energia pokial mi je zname nikam nemizne, maximalne sa premeni na inu formu. Ale kapacita, teda mnozstvo energie zostava zachovane.
Takze tato potencionalna "dusa" potom moze naozaj cestovat niekam na Mars, alebo Jupiter a tam si zije v raji pre duse, alebo co. Alebo sa prida ku kolektivu inych kamaratskych dusi a vznikne z toho nejake super energo vedomie, alebo "boh", alebo je to proste nejaka vyssia forma energie, pripadne vedomia.
Alebo to takto nakoniec vobec nemusi byt. Ja neviem. Nepriklanam sa ku ziadnemu taboru, nakolko veda naozaj nevie vsetko a (ruku na srdce) o niektorych veciach vie "velke kulove". Takisto rozni spiritisti a spol. Nic nie je potvrdene z prvej ruky.
Takze si este chvilu pockam, ci veda zisti nieco nove a prevratne v tejto oblasti, alebo ci si to skor zistim sam ked umriem. Podla toho, co pride skor...
PS: plííííz nebite ma
- Som nejaký nerozhodný. Alebo nie som? -
- Hostel že je krvavý? HA! Prečítajte si knihy od Pavla Dobšinského. -