vyrastal som v nasom state v ktorom dominuje,alebo dominovala krestanska komunita.
Ked som bol ziakom zakladnej skoly,nakreslil som kriedou na tabulu pentagram.Ucitelka sa ma spytala : vies,co to znamena? odpovedal som: viem.Ucitelka odpovedala : tak to zmaz.
Clovek si podvedome uvedomoval,ze sa jedna o znak zla,znak sekty,ktora do ludskeho pokolenia vnasala len nestastie.Preco si Hitler vybral za svoj znak Hinduisticku svastiku? to osobne netusim,jasne je vsak ze chcel ovladnut cely svet a to pomocou vojny.
Nechcem tu vnasat prvky krestanstva (ktore je v podstate sklamanim vdaka skazenosti cirkvy),ale chcel by som upozornit a polozit otazku ci ide ludstvo spravnou cestou...pentagram je totiz vsade okolo nas.Komu patri? kto ho presadzuje? z koho dielne pochadza a nestve narody proti sebe? odpoved necham na vas...
komunisticky pentagram - tento rezim je nam z minulosti znamy
komunisticky pentagram a mladez (nase deti,nasa buducnost).fotka oznacena ako fotka tyzdna
komunisticka Cina v znameni pentagramu
komunisticke Rusko a pentagram
komunizmus vs kapitalizmus.Ide kapitalizmus v inom znaku?
USA - v strede znak pentagonu
US Army
US Army - vozidlo z druhej svetovej vojny
US Army - tank z druhej svetovej vojny
paradox Rusky T34 z druhej svetovej vojny
nova technika - znak bez zmeny
washington - zalozeny v roku 1800
Europska Unia
televizia,moda,hudba
sport (nahoda?)
stravovanie
ludia,celebrity (zmysel zivota - peniaze,slava)
naozaj je ludstvo slobodne? alebo zijeme len tak,ako nam to povoluje a prikazuje rezim...