Izrael(zionizmus)- ludia ktori riadia Ameriku a Europu

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod rado3105 11. 10. 2008 14:11

Poslednu dobu, hlavne pozorovanim viacerych problemov vo svete dochadzam k nazoru, ze Zionisti/zidia, ktori bojuju za Izrael ako svoje miesto/ mozu za vsetko zlo vo svete, vsetky konflikty. Boli na cele komunizmu a bolsevizmu v Rusku okolo roku 1919/Co si uvedomoval uz Churchill/. Spojili sa s Hitlerom a dali vyvrazdit tisice SVOJICH narodovcov. Sú za atentatom z 9/11.
Do tohto topicu planujem pridavat informacie o Zionizme, Izraeli a vsetkymi zlami za ktorymi stoja.

Kód: Vybrat vše
sme.sk > blog.sme.sk > jurajjuhas.blog.sme.sk > Politika

Kto nám vládne?
Zaujímavé vyjadrenia dvoch bývalých vysokých predstaviteľov administratívy USA, exprezidenta Jimmyho Cartera a bývalého hlavného zbrojného inšpektora OSN a dôstojníka amerického námorníctva Scotta Rittera.

[b]http://www.youtube.com/watch?v=EBuua8z_jFc[/b]
"Najvyšší zákonodarný útvar Spojených štátov, ale tiež senátorov, kongresmanov, prezidenta a mnohých ďalších kontroluje vláda inej krajiny. Žiadny volený predstaviteľ nemôže urobiť nič, s čím nesúhlasí Izrael."

exprezident USA v rokoch 1977-1981, Jimmy Carter, nositeľ Nobelovej ceny za mier z roku 2002

[b]http://video.google.com/videoplay?docid=8988743492919612368&hl=en[/b]
"Stará a nová Európa, neznemenáte nič, nestojíte si za ničím, nie ste nič. Ste americká kolónia. Zveste všetky vaše vlajky a vyveste americké vlajky a uvedomte si váš koloniálny štatút. Ste exotická turistická destinácia. To je všetko, na čo ste dobrí. .... Amerika bude vždy kontrolovať Európu tým, že ju rozdelí a bude panovať. "

bývalý hlavný zbrojný inšpektor OSN a dôstojník amerického námorníctva Scott Ritter

Môžme považovať vyjadrenia dvoch bývalých vrcholných predstaviteľov americkej exekutívy za pravdivé? Bez vetra sa určite ani lístok nepohne. Ak teda Izrael ovláda USA a súčasne USA ovláda Európu, znamená to, že Izrael de facto ovláda aj Slovensko?

Juraj Juhás, pondelok 28. apríla 2008 20:50

Toto su veci ktore sa v beznej tlaci nenachadzaju a su svetovo zakazane. Viac info:
http://www.jewsnotzionists.org/holocaust-zionism.htm

www.prop.sk

http://engforum.pravda.ru/forumdisplay.php?f=21

PS: Pocitacovy program vyvijany MOSADOM. System funguje tak, ze centralne servery prehladavaju a indexuju internet a akonahle sa objavi clanok obsahujuci klucove slova ako USA, sionizmus, holokaust, agresia, palestina a dalsie, zaindexuje clanok, zaradi do databazy prislusnej jazykovej oblasti a link posle niektoremu z dobrovolnikov. Ti si clanok precitaju a bezprostredne (v tomto pripade 10 minut po zverejneni clanku) reaguju v diskusii. V prípade ze na to sami nestacia, poslielaju systemu request a system povolava dalsich dobrovolnikov ktori su prave online. Pekne je to vidiet na malych komunitnych serveroch a blogoch kde sa uz tych par desiatok pravidelnych prispievatelov navzajom pozna (casto aj osobne), ale staci jediny protiizraelsky clanok a zrazu su v diskusii desiatky nickov o ktorych nikto nikdy nepocul, vsetci svorne rozbijaju diskusiu, osocuju autora aj inych prispievajucich a casto pritom maju informacie neziskatelne klasickymi sposobmi (citat "ty tu nieco rozpravaj ked stale chodis citat tie hluposti na prop.sk" - pritom som si presiel historiu diskusii na danom serveri, o prop som sa nikde nezmienoval a na serveri prop.sk nediskutujem). Tito diskutujuci maju este jedno spolocne znamenie - zaregistrovali sa iba par minut po zverejneni clanku a spusteni diskusie, takze predtym nikdy na dany server neprispievali.
Dalsou feature tohoto softu je automaticke hlasovanie. Niekto objavi pri clanku hlasovanie, navoli moznost v prospech Izraelu alebo USA a odosle systemu. Vsetky klientske pocitace automaticky zahlasuju v priebehu najblizsich 6 hodin rovnako. Jeden Cesky server urobil vlani zaujimavy pokus. Pod clanok o utokoch Izraelskej armady na Syriu dal hlasovanie "kto ma vinu na konflikte" s moznostami Izrael a Syria. Prvu hodinu pribudali hlasy pod moznost Izrael i Syria a pribudajuce hlasy korespondovali s poctom ludi ktori si otvorili a precitali clanok. Potom zrazu zacali lavinovito pribudat hlasy pod moznost, ze za konflikt moze Syria a hlasovanie skoncilo tak, ze clanok si otvorilo a precitalo 2000 ludi, ale za moznost "syria" hlasovalo asi 26 000 hlasov...
MOSAD
http://en.wikipedia.org/wiki/Mossad
- existuje aj cesky a slovensky preklad ale slabsi, zvlast odporucam si pozriet veci za ktore su zodpovedni/

Viete mi odpovedat na otazky ako je mozne?
Preco sa Nemecko tak rychlo pozbieralo z krizy a biedy v ktorej sa ocitlov vplyvom vojny, preco nebolo viac potrestane?
Preco dostali financnu podporu hlavne od Ameriky v ktorej vrcholne pozicie ovladaju Zidia?
Preco Izrael napada okolite krajiny bez zasahu sveta?
Preco ma Izrael v NASDAQ evidovany najvacsi pocet spolocnosti na svete mimo Ameriky?
Ako sa mohlo podarit Jozefovi Mengelovi vyparit?
Preco sa v ziadnej odbornej medicinskej literature a v podobnych clankoch nespomina nejaky objav Jozefa Mengeleho, myslite si ze Hitler vybral nejakeho hlupaka na najdolezitejsie pokusy jeho rise?
Myslite si ze Jozef Mengele ktory mal moznost aku dnes/okrem undergroundovych pokusov/ nema nikto, robil na tolkych ludoch, mal najmodernejsiu techniku a najvzudelanejsich ludi okolo seba a nic neobjavil?
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jannnn 11. 10. 2008 14:25

:D :D :D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod Spider_S 11. 10. 2008 15:29

Pripravuju prezentaci na tema "Conspiracy theories", a rad bych to sem poslal az to bude hotovy. Bude se to tykat 9/11 a trochu dnesniho zidovskeho statu.
Spider_S
Čtenář

Odeslat příspěvekod Spider_S 11. 10. 2008 15:30

souhlasim s rado3105
Spider_S
Čtenář

Odeslat příspěvekod rado3105 11. 10. 2008 16:06

Ja mam tiez par zaujimavych materialov a planujem urobit stranku, lebo zistujem ze v CeskoSlovensku je velmi mala informovanost, pricom vo svete to uz zacina byt znamy fakt.
Vraj sa maju udalosti okolo 9/11 nezavisle vysetrovat, bohvie ci uz nie je neskoro a vsetky dokazy nie su odstranene. Ale coskoro budem mat zaujimavy film tak som zvedavy, neskor tu hodim link.
PS: zaujimave, ze stat s poctom obyvatelov 7milionov ma pocet spolocnosti po zadani len israel do google finance okolo 1000, viac ako rozvinute staty ako Norsko, Svedsko..
http://finance.google.com/finance?q=israel
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Maruška 11. 10. 2008 18:07

rado3105 píše:Ja mam tiez par zaujimavych materialov a planujem urobit stranku, lebo zistujem ze v CeskoSlovensku je velmi mala informovanost, pricom vo svete to uz zacina byt znamy fakt.
Vraj sa maju udalosti okolo 9/11 nezavisle vysetrovat, bohvie ci uz nie je neskoro a vsetky dokazy nie su odstranene. Ale coskoro budem mat zaujimavy film tak som zvedavy, neskor tu hodim link.
PS: zaujimave, ze stat s poctom obyvatelov 7milionov ma pocet spolocnosti po zadani len israel do google finance okolo 1000, viac ako rozvinute staty ako Norsko, Svedsko..
http://finance.google.com/finance?q=israel

:lol: Jo, a prý sionisti napadli I Pearl Harbour aby mohly USA vyhlásit válku nevinným Japoncům.
Maruška
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andrew_R 11. 10. 2008 19:09

Vůbec nechápu to zděšení ze "supertajného" objevu. Jásir Arafat sám kdesi prohlásil, že židé jsou ti, kdo ovládají USA.
Taky mi vůbec není jasný ten protižidovský postoj, židi jsou fajn :-))
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Spider_S 12. 10. 2008 11:24

dokonce prezident usa, ruzvelt, mnoho krat dekoval zide za to, ze pomohli vytvorit jejich stat, a take rikal, ze prave oni (zide) stoji za vznikem dnesniho "demokratickeho" statu! takze, vliv zidu ve svete, zejmena v usa je proste obrovsky.... a nezapominejte na to, ze zidovska komunita v usa je nejvetsi ze vsech!
Spider_S
Čtenář

Odeslat příspěvekod Maruška 12. 10. 2008 15:13

Spider_S píše:dokonce prezident usa, ruzvelt, mnoho krat dekoval zide za to, ze pomohli vytvorit jejich stat, a take rikal, ze prave oni (zide) stoji za vznikem dnesniho "demokratickeho" statu! takze, vliv zidu ve svete, zejmena v usa je proste obrovsky.... a nezapominejte na to, ze zidovska komunita v usa je nejvetsi ze vsech!

Ovšem, kdyby za útoky na WTC stála židovská komunita, tak by stopy nemířili do nějakého vzdáleného Afganistanu ale třeba do Sýrie....
Co by měli židi z Afganistanu když jejich nejbližším vážným protivníkem jsou syřani? :?:
Maruška
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Spider_S 12. 10. 2008 16:54

to je taktika, valka je takova vec, kde uvidite neuveritelne veci

dobry, ale usa rika (teda jejich vlada, obyvatele za to nemuzou), ze za utoky na wtc stoji muslimove, v jednom z tech mrakodrapu byla nejvetsi mesita v new yorku (!!!), takze muslimove bombovali sami sobe?
zaroven, 9/11 do prace neprisel skoro zadny zid... ;-)
Spider_S
Čtenář

Odeslat příspěvekod Letadelko 13. 10. 2008 11:47

ad. tento topic: WTF ?
Té lípy se nevzdám!
Letadelko
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rado3105 13. 10. 2008 13:56

Kto ma zaujem pochopit veci trochu viac dajte si do google:
freemansonry, illuminati, skull and bones, hussain mason.

Preco Izrael nepodpisal jadrovy program a USA napadlo Irak za nepodpisanie a Izrael nie?
Preco papez Jan-Pavol 2 nosil stoceny kriz aj sucasny papez, co je vlastne symbol diabla?
http://img203.imagevenue.com/img.php?im ... loc=loc197
http://images.google.sk/imgres?imgurl=h ... k%26sa%3DG
http://img237.imagevenue.com/img.php?im ... _552lo.jpg
Preco papez Jan Pavol 2 povolil freemasonry/slobodni zednari/, ked dovtedy
boli cirkvou zakazani?

Hovori Vám niečo NWO?
Co v skutocnosti znamena pozdrav ktori ste si mohli vsimnut najcastejsie u Busha?
http://www.benfrank.net/nuke/inaug_prot ... -sign2.jpg
http://images.google.sk/imgres?imgurl=h ... k%26sa%3DX

Pozrite si na internete mena tychto ludi a skupinu ktora je k nim priradena, aj vo wikipedii:D
George Bush – Illuminati, Skull & Bones, CFR, Trilateral Commission, Committee of 300
Bill Clinton - Bilderberger, Trilateral Commission, CFR
Hillary Clinton - (6° Grand Dame)
Saddam Hussein - 33° Freemason
King Hussein - 33° Freemason
Tony Blair - 33° Freemason
Gerhard Schroeder - 33° Freemason
Benjamin Netanyahu - 33° Freemason
Yasser Arafat - 33° Freemason
Ronald Reagan - 33° Freemason (on sight), Knights of Malta,Rosicrucian Order
Michail Gorbatjov - 33° Freemason
Helmut Kohl - Committee of 300
Shimon Peres - 33° Freemason
Francois Mitterand - 33° Freemason (Grand Orient Lodge)
Yitzak Rabin - 33° Freemason
Willy Brandt - Committee of 300
Gerald Ford (frm President USA) - 33° Freemason
Karl Marx - (Grand Orient Lodge)
Frederick Engels - (Grand Orient Lodge)
Franklin D. Roosevelt - (32 or 33° Freemason)
Sir Winston Churchill - 33° Freemason (but Resigned from the English Lodge!) Member of the Druid Or-der
Harry S. Truman - 33° Freemason
Neville Chamberlain - (Committee of 300)
Vladimir Lenin - Illuminati (Grand Orient Lodge)
Joseph Stalin - Illuminati (Grand Orient Lodge)
Leon Trotsky - (Grand Orient Lodge)
Henry Kissinger - (Committee of 300, P2 Freemasonry, Knights of Malta,Bilderberger)
J. Edgar Hoover - 33° Freemason
Cecil Rhodes - 33° Freemason
Aleister Crowley - Grandmaster Ordo Templi Orientis
Walt Disney - 33° Freemason
Olof Palme - Committee of 300, Bilderberger
Al Gore - 33º Freemason
Tony Blair - 33° Freemason, Bilderberger
Josef Mengele (Dr. Green) - Illuminati Implanter
Robert McNamara - 33° Freemason (at least)
Pehr G. Gyllenhammar (from Volvo) - Committee of 300
Percy Barnevik (ABB Sweden) - Committee of 300
Col. James "Bo" Gritz - 33° Freemason
Billy Graham - 33° Freemason
John Glenn (33° Freemason)
Buzz Aldrin (33° Freemason)
Virgil I. Grissom (Freemason)
Edgar D. Mitchell (Freemason)
Plato (Illuminati)
Francis Bacon (Freemason, Rosicrucian Grand Master)
Lord David Owen - (Royal Institute of Int. Affairs, Committee of 300)
Lord Peter Carrington - (Committee of 300, Bilderberger)
Richard Holbrooke - (33° Freemason, Committee of 300)
Jimmy Carter - (Tril. Comm., CFR)
Carl Bildt - (Bilderberger)
David Rockefeller - Czar of the Illuminati
Edmund de Rothschild - Illuminati
Alan Greenspan - Federal reserve Bank (Committe of 300)
Peter Wallenberg - S-E Bank of Sweden (Committee of 300)
Queen Elisabeth II - Queen of the Committee of 300
Prince Phillip - 33° Freemason, Committee of 300
Queen Beatrix of the Netherlands - Committee of 300 (Bilderberger)
Prince Bernhard of the Netherlands - Committee of 300 (Bilderberger)
King Carl XVI Gustaf - (Bilderberger)
Prince Bertil - (Grande Orient Lodge of Freemasonry)
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 18. 12. 2008 11:45

nezaujimam sa moc o konspiracne teorie aj ked vzdy mi bolo jasne, ze 9/11 je "inside job" a ze podobnych akcii bude viac...ale kedze nesledujem spravy a nejak sa nemienim zatazovat tak som na to kaslal. nedavno som si ale pozrel Zeitgeist http://www.csfd.cz/film/235453-zeitgeist-the-movie (vyborny dokument) a nasledne Uloupene Kosovo ktore ma prinutili sa zaujimat trocha viac.
Kamos mi odporucil aby som si pozrel prednasku David Icke: the cutting edge http://video.google.com/videoplay?docid=9097088202160478263&hl=en. Hovori zaujimave veci a ked sa clovek trocha orientuje a ma otvorenu mysel tak to dava zmysel. Ma to aj podlozene faktami. Ak budem mat cas cez vianoce skusim na to spravit titulky.

Inak myslim, ze zidia su len male figurky v celej hre a zajacia nora ide ovela hlbsie...
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jack111 18. 12. 2008 18:11

ewing: Jo Zeitgeist je výborný dokument. Škoda že se tomu nedá věřit :-D
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod ewing 18. 12. 2008 20:27

Jack111: preco?
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein