Charita - kam s oblečením

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Noclaf 10. 9. 2008 09:02

Zdarec,
mam nove pronajaty byt plny obleceni, ktere je ve slusnem stavu, ale protoze neni moje, tak ho ceka vystehovani. Protoze je fakt slusny a jsou ho mraky, prijde mi skoda jentak ho vyhodit. Vim, ze na Ladvi a ve Vrsovich je kontejner na saty pro charitu. Jenze toho obleceni je fakt hodne a ja nemam cas vsechno skladat do pytlu a postupne to tam hazet,
Nevite o nekom (napr prave ten provozovatel kontejneru - nepodarilo se mi ho vyguglit :/ ), kdo by byl ochotny poslat auto (staci kombik) a proste bychom to do nej vsechno najednou nalozili? Nebo prinejhorsim bych to dokonce i ja odvezl...nic za to nechci, jedina podminka je, ze predani musi probenout ve vsedni den k vecer (nejdriv kolem 18h) nebo o vikendu - kvuli praci.

Diky za tipy.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marty89 10. 9. 2008 09:29

No našel jsem tohle http://www.potex.cz/, nevím jestli je to přesně to, cos měl na mysli, ale nějaký kontakt by se tam asi našel.
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod Noclaf 10. 9. 2008 10:36

To jsou oni! Jdu jim zavolat. Diky ti! ;)
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marty89 10. 9. 2008 10:37

Vůbec není za co.

EDIT: když tak potom napiš, jak jsi uspěl.
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod S-Tony 10. 9. 2008 11:29

No já bych klidně taky něco přispěl, ale moje věci vyhazuji ve stavu ve kterém se opravdu nedají nosit.
Nejdřív to nosím po venku jako nové. Pak když už se v tom nedá chodit na veřejnosti tak to nosím po doma. Z ryflí dělám kraťasy na sport nebo monterky a podobně.
Když se to už nedá nosit ani po doma, tak jsou z toho pracovní věci. (sekání trávy, malování, práce s autem a podobně)
No a když se v tom už ani nedá pracovat, tak to používám jako hadry na mytí auta a vytírání až do rozpadnutí.

To je recyklace, co? Nezůstane ani nitka.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod snowboarder 12. 9. 2008 21:33

je to docela tak.. když jsme vyklízeli byt po kamarádově holce ( :-/ ), tak jsme s ním naložili stejně, pomohlo určitě dost lidem, jinak sám nosím hadry do hranice použitelnosti, jen jim měním význam, ve chvíli, kdy se sníží jejich nositelnost mezi lidma následuje doma, nebo jako pracovní :-))
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod MgX 13. 9. 2008 10:16

Jsem na tom podobně jako snow. Věci nosím až do úplného zničení :D Ale také je dle ,,stádia jejich vývoje" přeřazuji z kategorie do kategorie.
Hlavně ty oblíbené se zdráhám vyhodit ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor