Juanitos -
O čo zmysluplnejšie a rozumnejšie je veriť, že vesmír a život na zemi vznikol obyčajnou náhodou...
A takové blbostí věří jako kdo? Vesmír vznikl a uspořádal se tak jak je proto, že takový je prostě optimální stav hmoty. Stejně jako sněhová vložka má vždy 6 základních ramen, protože je tvořena molekulami vody a ty se vzdy chytí na sebe 2 tak, že dělají ve výsledku šestiboků útvar, tak je to s vesmírem a životem. Vždy se hmota zcela samovolně transformuje do pro ni co nejpřirozenější struktury. Žádná náhoda, ale nevyhnutelná nutnost.
Boha nikto nestvoril, je tu stále, On stvoril vesmír s jeho zákonmi a časom...
A odkud se ten mystický bůh tedy vzal, když ho nikdo nestvořil?
Ako môžeš čakať spravodlivosť, keď svet je plný zlých ľudí, ktorí sa ničoho neštítia? Vari im Boh prikázal aby ničili, zabíjali, znásilňovali?
Uhm, počítají se mezi ty zlé lidi také křesťané, nebo ti jsou vždy jen dobří?
Oni ti váleční zločinci z USA se tam v Iráku modlí jako křesťané, tvrdí že jsou křesťané a chovají se jako vrazi.
Špatní křesťané?
Hmmm, a co papežové, kteří pořádali křižácké výpravy a upalovaly čarodejnice? Také dobří?
Ja môžem kľudne zomrieť, ak by som sa aj celkom hypoteticky mýlil, tak maximálne skončí moja existencia...
3x hurá, o jednoho židovského otroka mí'n

...ale ak sa mýliš ty a dostaneš sa pred súd Boha, si na to pripravený?
Jasně, s bohem budem kámoši a rozpoutáme vám tady nějaký ten malinký Armageddon

Podívej, s bohem který se chová jako ješitný vrtošivý sadista a masový vrah musím být kámoš

Máme hodně společného

Vyhladíme spolem tady tu pakáž na Zemi ve velkém stylu

Diabol existuje, sú ľudia, ktorí s ním majú skúsenosti...
Naprosto nepochybuji o tom, že JewYork je centrem čarodejnictví a zločinnosti a že se vše odehrává ve stínu šesticípé hvěždy...

Ale to ještě neznamená že budu věřit nějakému pomatenci, co se zkouřil jak zákon káže a živí se vydáváním podobných bludů
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
Pokud ďábel existuje, tak bych s ním ráda dal řeč

Ale ten srab mě už od mládí odmítá navštívit, i když na něho volám a přeji si, aby mi umožnil zabít alespoň nějakou tu miliardu křesťanů, tak furt nic

Musím tedy s politováním konstatovat, že ďábel neexistuje (nebo je to takový srab, že mu není možno říkat ďábel) a je to jen na mě samotném...

Príde deň, keď sa všetci postavia pred Boží súd a každý bude spravodlivo súdený...

Takže on existuje všemocný bůh, který nemá na práci nic jiného, než se bavit a spravedlivě soudit KAŽDÉHO člověka, jo? Aby byl soud spravedlivý, je třeba přednést spoustu důkazů pro a proti a to vše trvá hodně dlouho.
Popravdě řečeno, tato představa je pro mě jedním z velmi pádných důkazů, proč bůh nemůže existovat.Vem si to takhle - existuje spousta lidí, kteří jsou tak hluboce s myšlením pod mou úrovní, že jakoukoliv diskuzi s nimi bych nikdy nevedl. Nudila by mě, nebavila by mě a rozčilovalo by mě že nechápou očividné...
Takových lidí je asi 99% z žijících.
Pokud jsem bůh, tak jsem o tolik řádů na vyšší úrovni, co se myšlení a pochopení týče, že i ti nejchytřejší z lidí mu zákonitě musí připadat asi stejně inteligentní jako mravenci. A komunikace s mravenci je také jaksi pod naši úroveň, takže se o ni ani nepokoušíme. Představa, že se bůh baví nebo SOUDÍ (tedy studuje a posuzuje) život uklízečky Blažkové od vedle je tak pro mě VELMI zábavná. Já bych se s ní nebavil, protože je to vykrákaná P*** a bůh bude?

Buh, který stvořil celý vesmír? Bůh se bude zabývat nějakými debily z mikroplanetky zapomenuté ve vesmíru, plném dalších bytostí a inteligencí? Opravdu? To by musel být blázen!
Proč mu tedy říkat bůh?

Podívej, tohle je naše Země někde od Saturnu: (tam, kde je ta šipka, ani skoro není vidět...)

Pokud si tady ten "bordel na kolečkách" vyhodíme do vzduchu atomovými zbraněmi, tak se vůbec ale vůbec nic nestane vesmíru. Dokonce si toho nikdo mimo naší Sluneční soustavu asi ani nevšimne
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
A ty nám tu chceš nakecat, že vševědoucí a všemohoucí bůh každému zbytečnému mravenci v tomhle zapomenutém bodě ve vesmíru možní spravedlivý poslední soud?

It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway