![:-] :-]](./images/smilies/07.gif)
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Bobroněnko píše:ale vis, dukazy nas celkem presvedcily.
ale kdyz vam nekdo povida, ze buh neni a ze se vsechno da racionalne vysvetlit (aneb klinicka smrt jako vylev neurotransmitteru a K+ iontu do ruznych casti mozku - toto uz je dnes perfektne vysvetlene, jen jeden priklad za vsechny), jancite uplne stejne. takze, hadam, stav je 1:1, argument jako obvykle nikde..
a Juanitos - necetl jsem. nepochybuju o tom, ze je uvnitr textu predlozeno tuny dukazu. stejne tak ja bych mohl ve sve knize popsat ze dotycna ma vyholeny prirozeni. a ted mi dokaz opak!
Jack111 píše:Zyzzy: Pořád má alespoň nějakou šanci...
Bobroněnko píše:nezlob se na mě, jak správně včera napsali v reflexu, pokud by tohle tvrdil jeho soused, nikdo by o tom nevěděl. ten pán je očividně mimo realitu.
Bobroněnko píše: ....křesťanství a bůh je věc jedna, tomu ať si každej věří, ale popírat evoluční teorii argumentama o tom, že všechny archeologické nálezy a v podstatě celá antropologická věda jsou podvrh, to mi přijde jako zhovadilost nejvyššího kalibru. a nejhorší na tom je, že to říká člověk, jehož názor by měl mít jakous takous váhu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků