Na něco si dovolím zareagovat:
není kryto zlatem píše:důkaz je jednoduchý. pokud si uvědomujete tělo a mysl...
Toto není důkaz Boha, nýbrž mimozemského života.
není kryto zlatem píše:...se buňky obměňují u člověka během 7 let
Ano, ale ne všechny a data (osobnost) se mezi buňkami přenášejí obdobně, jako je tomu u disků počítače akorát na biologické úrovni. Srovnáme-li, duchem (vědomím) počítače je jeho projevovaný obsah na základě dodávané elektřiny v souvislosti s hardwarem a jeho vlastnostmi. Je elektřina Bůh? Ne, není. Elektřinu mimo jiné vyrábíme my, lidé, a také se nepovažujeme za bohy (ačkoli některé počítače co by blbci nás za ně možná mylně považují... ).
není kryto zlatem píše:vědomí je jinými slovy vaše skutečné já, duch, kterého má každý v sobě
V podstatě. Ovšem to je značně ovlivňováno hardwarem a prostředím, které našeho "ducha", nás, formuje.
není kryto zlatem píše:zaměřte pozornost do svého srdce a na vrchol hlavy a požádejte boha o vnímání pravdy. vnímejte prsty dlaně zda li tam něco nevnímáte. vnímáte?
Ano. Vnímám jak názory a smyšlenky, tak fakta. Smyšlenky a názory, kde si Boha sám tvořím k obrazu svému a tak, jakého jej chci mít já, aniž by to ale dokazovalo jeho existenci a fakta, která existenci Boha popírají.
není kryto zlatem píše:...mnozí lidé ani neví, nejsou si vědomi, že mají i duchovní tělo.
Nevím, co si mám pod tímto termínem představit.
není kryto zlatem píše:...jsme duchovní bytosti procházející lidskou zkušeností. tělo a mysl jsou jen nástroje ducha, kterého má každý v sobě vevnitř. toho můžeme v sobě probudit a učit se od něj. dříve se k pravdě nedostaneme. jiná skratka neexistuje…
Spekulace / názor.