spike18 píše:Dnes jsem měl možnost bavit se s člověkem, který se choval tak, jako kdy jakýkoliv problém mohly USA. Byl to vyložený fanatik, až se divím, že jsem se s ním vydržel bavit tak dlouho. Podobného jednání si všímám i kolem sebe (v novinách, ve škole, i tady na pauze). Mohl by mi někdo (pokud možno člověk, který je podobného smýšlení) objasnit, co nám vlastně ty zrůdné USA provedly ať je taky můžu nenávidět?p/quote]
V zasade ide o jednu dolezitu vec. Su ludia ktori nadavaju na USA pretoze su strhnuti vlnou a zvacsa nevedia svoje tvrdenia podlozit. Druha kategoria ludi su ty vzdelanejsi
ktori nemaju radi ludi v Bielom Dome. Takyto ludia si to obycajne vedia zdovodnit.
Co vlastne USA spravili? V podstate nic strasne, sposobili napetie na blizkom vychode v roku 1948 ked na suverenom uzemi Palestiny natlacili Izrael a odvtedy je v danom regione bordel. Potom od 65 - 75 rozputali zbytocnu vojnu vo Vietname ktora stala tak cca zivot cca 1 milion ludi. Po nastupeni GWB sa zvysilo napetie v arabskych krajinach (ktore je uplne zbytocne). Vdaka milovanej USA sa Europa dostala na mapu islamskych fanatikov ( Madrid, Londyn). No a este tu mame ten radar a zakladnu na ktoru ruska vlada povedala ze ak sa tak stane tak na Cesko a Polsko namieri rakety. A aby som nezabudol, vdaka neschopnosti FED pada dolar kamsi dolu a europske firmy na tom prerabaju nemale peniaze.
Takze USA nic hrozne nerobia
. A aby sme sa vyhli flamewaru. Nie som proti USA, nemam nic proti americanom ( mam zopar kamaratov z Ameriky a su to normalni ludia ) Skor som proti ludom ktori okupuju Kongres a Biely Dom.