Provokativne politicky nekoretni komixy :)

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Andrew_R 7. 5. 2009 20:22

Psss, Radek je hezčí :love:
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod -pb- 7. 5. 2009 21:11

Ondrášík? :shock:
-pb-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trodas 15. 5. 2009 17:31

Obrázek
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod -pb- 15. 5. 2009 18:41

Ten bílý orel je mi takový sympatičtější... Jinak kéž by tu ten imperialismus byl, aspoň bychom neměli problémy s národy na nižším vývojovém stupni, vlastnící jaderné zbraně :-S
-pb-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andrew_R 15. 5. 2009 19:53

-pb- píše:Ondrášík? :shock:

Ne, přece Hulán. Ale o Ondrášíkovi z AR taky vím, super kluk. Hulán ale vede :-))
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trodas 19. 5. 2009 21:58

Obrázek
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod -pb- 21. 5. 2009 08:17

No vida co se všechno neschová v košíku. To je dobrý vědět, až budou zas zlí izraelští vojáci šikanovat nebohé palestinské děti :-)
-pb-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 22. 5. 2009 08:35

Abych trošku odlehčil záplavu trotlasova obvyklého antisemitského a s islámskými teroristy sympatizujícího "angažovaného humoru" :roll: , něco na téma "prasečí chřipka"

Obrázek

Obrázek
Magistr Kelly
Nadšenec

Odeslat příspěvekod trodas 22. 5. 2009 19:09

Kdysi... nyní :)

Obrázek

;-)
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod trodas 23. 5. 2009 10:09

Dcera kanidátky za Republikány v USA na viceprezidentku, Sarah Palinové, má 17 let a je těhotná... :)

A program její matky, co se týče sexuality?

Obrázek

Žádné kondomy na školách!
Žádná sexuální výchova!
Jen abstinence!

Dcera: Já jsem čistě privátní záležitost :)
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod trodas 12. 6. 2009 23:21

Obrázek
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod trodas 25. 6. 2009 11:30

Vyjednávací síla

Obrázek

:D
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marty89 26. 6. 2009 06:50

Nemůžeš tu aspoň dávat obrázky, které by se zobrazovali? (jestli je problém jenom u mě tak sorry)
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Odeslat příspěvekod Jack111 26. 6. 2009 09:53

Já je vidím. Tedy ty nesmazané.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod Marty89 26. 6. 2009 10:06

No já už teda taky, ale až po kliknutí na nezobrazené odkazy. (to by mě v životě nenapadlo)
Legen - wait for it... dary
Cerveza o muerte
Marty89
Vicedatel roku 2009

Předchozí stránkaDalší stránka