Slovenstina

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod fake 25. 2. 2006 15:25

Libi se vam slovenstina? a normalne ji rozumite? uplne v pohode?

mne to prijde hezky... a co mam doma markizu a posloucham horkyze slize, tak je to lepsi..:o) takze rozumim. ale mela jsem s tim problem
jsem zenska, ale falesna jsem jenom podle jmena:o)
fake
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 25. 2. 2006 15:46

vzhledem k tomu ze sem slovak .. tak ji relativne zvladam :-D ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod fake 25. 2. 2006 15:49

hehe... al ibi se ti?:o)
fake
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 25. 2. 2006 15:53

libi :-) kdyz na mne promluvi holka slovensky, tak je to jako volani psiren "vem si mne Listere" :-))) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Master74 25. 2. 2006 16:04

Úplně v pohodě ji rozumím a domluvím se, pro čecha to není nic těžkýho.
A určitě se mi libí, hlavně u mladých slovenek-takový to šišlání :)
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kodl 25. 2. 2006 16:09

Rozumim, domluvim se. Treba dneska v pet rano sme si moc krasne pokecali v nocnim busu s nejakou skupinkou Slovaku. Meli nejake pripominky k nasi povznesene nalade, tak jsme je vyhodili na dalsi zastavce s pokrikem 3:1 :mrgreen:
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 25. 2. 2006 17:10

Slovenštině rozumím, ale mladší s tím mají problémy. Pro ně je to něco jako pro mě polština. Na Slovensku jsou na tom o dost lépe - kvůli spoustě filmů a seriálů vysílaných v češtině
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Plexisklo 25. 2. 2006 18:13

jj, cestina mi ide uplne v pohode...a to aj mojim dvom malym sestram... :)
Opel Vectra Caravan 1,8l 2005 a Honda Accord ´95
Plexisklo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 25. 2. 2006 18:34

Rozumim,ale komunikuju cesky.. Mama je slovenka, teta a deda taky.. Vlastne tak 50% pribuznejch je ze slovenska.. :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Hondaq 25. 2. 2006 20:12

no já mám taky tak 50% příbuznejch ze slovenska (táta je slovák) a slovensky dokážu mluvit a číst. Psát bych asi nezvládl. Jinak jestli se mi líbí? ... jo líbí když sem byl malej a byl sem třeba 2 měsíce na slovensku tak po návratu domů mi přišla čeština taková tvrdá a nelíbila se mi :)
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Hondaq
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 25. 2. 2006 20:32

Líbí se mi její měkkost na poslech a i ty zdrobněliny jsou při milování něžnější a srozumitelnější... Som smedný ako ťava, jdu to řešit...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Honzat 27. 2. 2006 06:56

abych vás slováky vyrušil, já mám dědu a babičku ze Slovenska a slovenština mi moc nejde. Když se ale soustředím, tak celkem rozumím, ale mluvit, to nejde. Jenže taky k čemu, dnes už jako Čech slovenštinu (vlastně ani češtinu) nepotřebuju - přihlédněme ke globalizaci.
Jinak slovenštinu nemusím ani používat, minimum pořadů v televizi je v slovenštině.
Ale je zas pravda, že jsem herní závislák, a tam se objevuje hodně Slováků, ale jsou již tak zdegenerovaní, že používají hlavně anglické slova a zkratky.

Jinak souhlasím, slovenština u holek je fakt pěkná..
X100? E700? problémy s firmware, jiný softwareový problém? V tom případě mi napište PM
Honzat
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 27. 2. 2006 08:25

Slovensky rozumím, čtu, něco jsem zkoušel i psát, ale nemluvím: Jenom česky - mí Slováci mi rozumějí. :D

Odeslat příspěvekod gekoncik 27. 2. 2006 08:43

Rorumím z části nesmí se mluvit rychle. Ale jinak neumím "překládat" do slovenštiny.
Ne-ne-ne
gekoncik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fake 2. 3. 2006 12:13

u nas ve worku se prave pouziva takovej divnej mix cestiny, anglictiny a slovenstiny... ... neco jako
"hele, to byl asi volaky fakt big mistake... sorry, hej?" a ... jsme normalni prazaci.... hehe
fake
Návštěvník

Další stránka