Hněv muslimů a zesměšňování islámu

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 10. 2. 2006 15:18

tady to je
Myslim, ze 4. odpoved hovori za vse

6. Co bude? Vzniká konflikt mezi Západem a islámem?
Spíše než konflikt mezi dvěma světy hrozí další radikalizace beztak již radikálních islamistů. Jde sice evidentně o menšinu vyznavačů Alláha, ale její postavení mezi souvěrci každý konflikt s křesťany a židy posiluje. Dojde také pravděpodobně k – doufejme krátkodobému – zhoršení vztahů mezi Evropany a obyvateli muslimských zemí.i/quote]
Podle tohoto se mi zda, ze oni se vlastne ani smirit nechteji; i kdyby se omluvila cela Evropa (coz je naprosty nesmysl), tak oni neprestanou. Jakoby neznali nic jineho nez boj...
Nejak me napada otazka toho, ze nechteji prekousnout to, ze ten Zapadni svet se rozviji a oni i pres svou viru jsou jako ve stredoveku.

edit: a taky se mi nelibi nastupujici radikalizace v muslimskych statech, napr. Iran (jehoz prezident je diktator, ale lidi si ho zvolili, vedeli do ceho jdou) a potom take vitezstvi hamasu v palestine... :eh
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 11. 2. 2006 23:32

Hoďte to za hlavu, za pár let už tu stejně budou navěky panovat komunisti, nebo arabové... Musel jsem se smát naší povrchnosti, kdy západ měl plnou hubu svobody tisku ve spojení s obrázky bomby v turbanu. Když se těch dánských novin zeptal muslimský deník, jestli taky přetisknou jejich vítězný fór na údajný holocaust, tak ten dánský šéfík řekl, že ano, jinak by popřel tu pomyslnou svobodu. A hned za to dostal padáka..... Co dodat? Navíc do toho ve Francii na titulní stránku dají obrázek Mohameda s hlavou v dlaních a k tomu titulek "Proč mě musí milovat takoví blbci?"... To nejspíš nas*alo i ty doposud klidné... A abych uvedl příklad tady z fóra, tak příjde jakýsi Martin Fila, který jako spasitel začne harašit a moderátor se z něj podělá a radši téma zamkne... To je taky ta svoboda projevu?
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 13. 2. 2006 03:11

Case píše:Extrémisti všech zemí, ideologií a náboženství - chcípněte už.n/quote]

co kdyby jsi si zmenil obrazek? ten Spidla me desi :D

ja mam pocit, ze ty si nejspis myslis ze vse vyresis humanismem, hm, ale to by nakonec s evropou dopadlo stejne jako ve filmu planeta opic, uplne bezbranni proti tlupe primitivu...
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 14. 3. 2007 08:39

Muslimové hrubě urážejí a zesměšňují naši kulturu a naše zvyky a mají to dokonce v koránu nakázáno,takže je to minimálně plichta.Jinak pokud muslimovi je zakázáno zobrazovat Mohameda,tak mě jako nemuslimovi to zakázáno není,takže pokud se muslimům nelíbí některé dánské časopisy,tak ať je nečtou.

A to,co praktikují v evropských státech,že holka v minisukni si říká o znásilnění a muž jí může beztrestně znásilnit a zbít mluví samo za sebe.

Ať každej dodržuje zákony a zvyky té které země a bude dobře.Tadlecto zavádění islámského práva v Evropě nedělá dobrotu.
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 15. 3. 2007 11:45

[quote="Pavel Mareš";
A to,co praktikují v evropských státech,že holka v minisukni si říká o znásilnění a muž jí může beztrestně znásilnit a zbít mluví samo za sebe.
v/quote]

Nečetl někdo tuhle knihu?

Obrázek

Soudě podle recenzí by to mělo být fakt zajímavé čtení, mj. i k tématu které jsi zmiňoval.
Magistr Kelly
Nadšenec

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 21. 3. 2007 13:59

Setkal jsem se nedávno se silně zjednodušujícím názorem, že muslimové nesnáší křižáky a židy, křižáci nesnáší muslimy a židy. A protože když se dva perou, třetí se směje, tak za to všechno můžou židi, protože jinak by se muslimové a křižáci spojili proti nim. Tak to židi všechno pokoutně rozeštvávaj, aby se křižáci s muslimy vymydlili mezi sebou a na židy už nikdo nešel...
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 21. 3. 2007 14:22

muslimský svět je médii prezentován jen v podobě toho extrémismu a terorismu ... muslimové popravujou cizince, páchaj útoky apod. ... nikdo neví že tam jsou i normální lidi co choděj do práce, koukaj na TV, sportujou (a je jich drtivá většina) ... to není zajímavé - to TV neukazujou :) ... celá zem do jednoho pytle ! ... 100 % populace jsou vrazi a teroristi !
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Andrew_R 21. 3. 2007 14:49

Naprosto normální lidé co mají 15 manželek. Já chci taky 15 manželek :hm
Andrew_R
Nadšenec

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 21. 3. 2007 17:22

Fuck8r - obdobně jejich média prezentují i nás...
Andrew_R - tady je to lepší v tom, že nemusíš mít 15 manželek, ale beztrestně tu můžeš mít jen jednu (což je někdy až moc) a k ní třeba 14 milenek (což je sice náročné, ale krásné a obměna je velmi snadná). Tam za nevěru popravujou...
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 21. 3. 2007 22:15

[quote="KOSŤA KOSTIČ"tTam za nevěru popravujou..../quote]

Samozřejmě jenom ženský. Islám je na jednu stranu posedlý tzv. cudností takže ženský musej chodit zahalený jak strašidla na druhou stranu ti samí co se zasazují o tu cudnost sami nevědí kam s k*k*tem dřív.
Magistr Kelly
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 21. 3. 2007 22:30

[quote="KOSŤA KOSTIČ"tSetkal jsem se nedávno se silně zjednodušujícím názorem, že muslimové nesnáší křižáky a židy, křižáci nesnáší muslimy a židy. A protože když se dva perou, třetí se směje, tak za to všechno můžou židi, protože jinak by se muslimové a křižáci spojili proti nim. Tak to židi všechno pokoutně rozeštvávaj, aby se křižáci s muslimy vymydlili mezi sebou a na židy už nikdo nešel...d/quote]

Taky,že jo!
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kosch 21. 3. 2007 22:40

[quote="KOSŤA KOSTIČ"tSetkal jsem se nedávno se silně zjednodušujícím názorem, že muslimové nesnáší křižáky a židy, křižáci nesnáší muslimy a židy. A protože když se dva perou, třetí se směje, tak za to všechno můžou židi, protože jinak by se muslimové a křižáci spojili proti nim. Tak to židi všechno pokoutně rozeštvávaj, aby se křižáci s muslimy vymydlili mezi sebou a na židy už nikdo nešel...d/quote]

a proto Izrael bojoval s araby už asi v 6ti regulérních válkách a nespočtu menších střetů a kdyby došlo ke střetu "Západ" vs "muslimové", tak by z toho Izrael určitě vyšel bez jediného škrábnutí... ach jo, aneb jak pravil klasik "kdyby blbost nadnášela...", takže PM a spol. pozor na hlavy aby jste se nepraštili o strop, co kdyby to najednou začalo fungovat :mrgreen: :mrgreen:
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Case 22. 3. 2007 19:30

Fuck8r: Ty jsi pěkný příklad současného morálního relativismu. Amerika je agresivní imperialistický stát, její prezident vrah, prznitel národů atd., křesťané fanatici. Naproti tomu v islámských zemí jsou v podstatě převážně normální lidé. Super přístup. Aneb jak Západ spáchal sebevraždu.
A tak zůstává víra, naděje, láska - ale největší z té trojice je láska.

1. Korintským 13,13
Case
Přeborník

Odeslat příspěvekod osobne 23. 3. 2007 18:39

Fuck8r píše:muslimský svět je médii prezentován jen v podobě toho extrémismu a terorismu ... muslimové popravujou cizince, páchaj útoky apod. ... nikdo neví že tam jsou i normální lidi co choděj do práce, koukaj na TV, sportujou (a je jich drtivá většina) ... to není zajímavé - to TV neukazujou :) ... celá zem do jednoho pytle ! ... 100 % populace jsou vrazi a teroristi !o/quote]

Nejhorší na tom ale je, že takováto prezentace je pravdivá.
http://www.novinky.cz/zahranicni/vychod/hamas-vydal-video-ctyrlete-divky-slibujici-mucednickou-smrt_111975_cu7t8.html
:( :( :(
"osobne" je o5 z5 ... a s ním přichází i zákon !!!
osobne
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 24. 3. 2007 08:21

osobne: To je dost hustá rodina,když mají v prádelníku výbušniny.Jestli mě paměť neklame,nedopouštějí se tr.č. nedovoleného ozbrojování?

Jinak ženská,co opustí děti a jde se někam vyhodit do vzduchu to je teda pěkná máma.

Ale já bych v tom neomezoval.Přijatelný stav by myslím byl,kdyby se do vzduchu vyhodili všichni. :D
Pavel Mareš
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka