od Kim Jong il 7. 11. 2005 17:24
Díky těmto nepokojům určitě ve Franci zvítězí extremní pravicová strana J.M. Le Pena, který vždy xenofobisticko-rasisticky odsuzoval přistěhovalce z Alžírska, Maroka a teď se mu to možná časem podaří získat,pokud vyhraje v dalších volbách a pokud ty nepokoje budou ve Francii pokračovat. Aby nedocházelo k nástupu pravicovému extrémismu je nutné tomu zabránit. Podle mne francouští politici zklamali, hlavně ozbrojené složky ministerstva vnitra. Ta měla nasadit těžkooděnce a tvrdě do nich zaútočit.
Já sice nemám rád Americkou ústavu a její politiku, ale na těch američanech se mi líbí to, že netolerují demonstranty, a ti kteří ničí něčí majetek, ať už to jsou antiglobalisté či příslušníci extrémní levice nebo pravice. Americká policie se s nima nemazlí a tvrdě do nich útočí.
Možná teď Francie se přidá na stranu VB a bude islámské radikály a přistěhovalce vypovídat ze země. Tady pomůže jediné řešení, jak zvládnout islámské radikály.
Jednak nepříjmout Turecko do EU, protože by to bylo ještě horší a za druhé já jsem osobně pro povinné čipování osob cizích státních příslušníků, kteří se zdržují na území dané země. Je nutno v rámci zvládnutí mezinárodního chaosu upravit možná oslabit některá lidská práva a svobody a bylo by nutné vytvořit zvláštní režim s uprchlíky nebo cizími příslušníky.
Tito lidé, kteří se nenarodili v dané zemi a jenom tam žijí, a to by se i týkalo i Čechů, kteří žijí dlouhodobě ve Francii nebo v jiných státech EU a nenarodili se tam, aby byly povinně čipováni a jejich pohyb na území Francie či kterékoliv jiné země byl monitorován. Je to úplně samé, jako kdyby měla nějaká země monitorovat pohyb vašeho vozidla. Někdo vám ho ukradne a policie dané země může tento automobil monitorovat přes počítač.
To samé by se týkalo i lidí. Nevztahovalo by se to na tuzemce.
Proboha, doufám, že mě neoznačíte za nějakého radikalistu, ale moc bych si přál, kdyby vyšla nějaká směrnice Evropské unie, aby národnostní menšiny byly v zemích EU více méně pod policejním dohledem a kontrolováni přes speciální mikročip, který by jim byl impantován pod kůži a který by se dal lehce odstranit v případě, pokud dotyčný se vrátí do své vlasti. Pokud by tento čip odstranil sám majitel, mohlo by mu hrozit trestní sankce, případně deportace ze země.
U nás v Česku žijí národnostní menšiny, ať už to jsou Vietnamci, Ukrajinci, Bělorusové nebo Poláci, ale také arabští muslimové. Ti by museli při pobytu na území ČR dostat speciální mikročip a ten by byl napojen na ministerstvo vnitra a taková osoba by byla pod dohledem.
To by se ovšem netýkalo českých Rómů, kteří by se tu narodili či tu žijí, protože mají české občanství, ale například by se to vztahovalo i na slovenské Romy co tu žádají o azyl nebo o dávky.
Proboha, lidi já vím, je to krůté je to Orwellovské, možná to časem uvidíme v nějakém americkém scifi thrilleru, ale ono to všemu směřuje, islámští fundamentalisté nám vyhlásili svatou válku a my jim musíme odpovědět. Pokud budou žít spokojným životem, nebudou porušovat zákony, rabovat a ničit, nic by se jim nestalo, ale pokud by dělali bordel, následovala by deportace.
To samé by se mělo vztahovat na uprchlíky z bývalého SSSR.