Cizinci si o nas mysli, ze jsme vidláci?!

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod polda 7. 8. 2007 18:05

[quote="Pavel Mareš";Kdyby s odsunem nesouhlasili mocnosti,tak by se neuskutečnil!!/quote]

Jasně ale nejdřív nějaký blbec musel o odsunu mluvit.----beneš Rádio Londýn po r 1943
polda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pade 7. 8. 2007 18:05

amík volí to co je elegantnější ....

jo, hamburgery
Pade
Přeborník

Odeslat příspěvekod facility 31. 8. 2007 16:29

Mno ja su slovak i ked mam predkov germanov a italov..
Ale citim k slovakum tak trochu odpor a cesi su mi
ako i ostatni narody ukradnuty ...

Som vlastne vsade cudzinec ale bratranec zijuci v
amerike mi hovori ze tam v amerike ludia ani nevedia
ze nejake slovensko existuje...az na vijimky..
A este mi povedal ze keby amici vedeli ze byvame
v murovanych domov tak by nam zavideli..
U nich ma murovany dom len bohac/milionar....
Ja si myslim ze rozdiel je v hodnotach z minulosti...
a jej dedicnosti...
A amerika tu minulost ma biednu....a zije sa tam
uplne inak nez v europe....
Abit IP35 pro,e2180@3Ghz,6GB Ram,8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,
Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,CM690, LCD Samsung 24"
Win XP SP3 NASA2 & Win7Ultimate 64bit Microsoft World Domination Total Control Edition
facility
Návštěvník

Odeslat příspěvekod eRiper 31. 8. 2007 16:47

jj, V USA mají tkové papírové domky a když přijde tornádo tak se velice diví kde mají barák :-D Každopádně když jsem slyšel francouze co si o nás myslí :-( Hodně se divili, když přijeli, že bydlíme v normálních domech, že máme stromy a že tu není zima!!! Oni si mysleli že jakmile přejedou německé hranice, dýchne na ně chlad tundry!!!
eRiper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod sioga 29. 12. 2007 00:05

no co byste si pomysleli jak je ted' na podkarpatske rusi
romanticka zeme s nadechem nostalgie kdysi patrici ceskoslovensku
hory,povozky tazene konmi,kupy sena ,cista reka,
stare babky v satkech,bazary,drevene cirkve
zkratka zaostala zeme kde si pred prvni svetovou :oboze
ano to taky :tleskani
ale :pozor2
stavi se tam vetsi baraky nez tady
kdyz sem prisel do ceska a videl a stale vidim jak tady
stavi miniaturne baracky (ale hezke) tak me to primo sokovalo
jo penize hybou svetem :arrow:
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trodas 30. 12. 2007 13:14

Vidlaci? No, kdyby jen to. Nevzdelani, namysleni tupci tady prevladaji. A cunata. Neskutecna. Viz.

Žebračka - chráněná krajinná rezervace vedle Přerova, protéká jí původně mlýnský náhon zvaný Strhanec. Výsledky:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přerovské nábřeží:
Obrázek

Divíte se, že nás mnozí vidí jako vidláky?

Ne, není to o tom, že by oni byli dokonalí. Je to o to, že my máme do civilizovanosti ještě daleko :roll:

Ale můžeme každý začít u sebe :wink:
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník

Odeslat příspěvekod jannnn 30. 12. 2007 13:18

No vidiš, konečně s tebou může jednou souhlasit. Todle mě neskutečně vadí a myslim si, že to i ty turisty odpuzuje. Všude samé odpadky. Nechápu, co lidi vede k tomu házet to všude možně a ne si to dát do kapsy, případně ujít 100 metrů ke koši.

Děs. Todle považuju snad za jednu z nejhororších věcí, co je u nás k vidění.

(I když, při srovnání třeba s Chorvatskem a jejich odpadkovýma stržema a údolíčkama, jsme na tom ještě dobře)
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod sioga 30. 12. 2007 13:21

a jak cesko proslavili turiste ve skandinavskych zemich
v okoli tech chatek co jsou tam urceny pro prenocovani
uz pisou upozorneni i po cesku aby uklizeli po sobe odpadky
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Benjamin 30. 12. 2007 19:24

Odpadky mi taky vadi, ale zdaleka to tak nevypada vsude a o tolik horsi, nez prumer zapadni Evropy to u nas taky neni. Kdyz uz se k nam ti cizinci dostanou, v naprosty vetsine pripadu odjizdeji spokojeni, problem je spis s neinformovanosti a predsudky tech, co to tady vubec neznaji.
Umělá inteligence není soupeř pro přirozenou hloupost.
Benjamin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 30. 12. 2007 21:45

Odjizdeji spokojeni, protoze se dostanou vetsinou pouze do "mist pro ne urcenych" - takovych, o ktere se nekdo stara - udrzuje, dava do poradku dostatecne rychle po tom, co je nekdo znici nebo dava pozor, aby nikdo neznicil ;)

A rozdil v porovnani se zapadnimy zememi je znacky, tedy pokud neporovnavas centrum prahy s predmestkou londynskou ctvti...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod roxor 20. 12. 2009 06:33

iva píše:Co si o tom myslite vy?

Neide ani tak o to,čo si myslím ja,ale čo počúvam príhody z reálu,tak je to mnohokrát pravda.Bohužiaľ.
Kolegyni prišla akási návšteva z Kanady.Došli celý zostrašený,že tu budú hladovať a mrznúť v nevykúrených bytoch.Doniesli si aj prostriedky pre základnú hygienu ... toaleťák,papierové kapesníčky,špáratka.... a nebolo to dávno.Takých 5 rokov spätne.
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 20. 12. 2009 12:42

Bať, bať, Kamarádi z Česka a Slovenska,..., v 90. letech nás všude vítali a dveře byly všude otevřené, ale mnozí z Nás ji za 20 let stihli naši pověst pokazit, nejen těmi odpadky, chováním, krádežemi v obchoďákách i jinde(průšvihy při špatně organizovaných,,Outdoor,, akcích). Prostě Ta ničím nezasloužená Svoboda a frajerství...My na to,,konečně,,máme taky, he...
Tudy však cesta do Evropy nevede, chce to tu pokoru a úctu k ostatním lidem v Evropě a dodržováním ,,místního koloritu a zvyků!,,. Ne Oni se někomu budou přizpůsobovat, ale My se musíme přizpůsobovat rozvinuté a civilizované Evropě, hej. O dodržování jejich zákonům a morálce ani nemluvě. Potom se sem nebudou bát jezdit, např. že je tady někdo bude okrádat a šidit, kdy se mu zamane. I naše pověst turistického cíle za těch 20 let velmi poklesla, bohužel. Marcel od Zvonu. Venku by mělo platit pro všechny naše Turisty, to okřídlené heslo,,Koho chleba jíš, toho píseň zpívej...,,. A všude Vás na Vašich cestách,,Za hranice všedního dne,,rádi přivítají, a nebude platit to druhé okřídlené:,, Host do Domu, Hůl do ruky,,.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod roxor 24. 12. 2009 06:07

Marcel Kudlvasr píše:Bať, bať, Kamarádi z Česka a Slovenska,..., v 90. letech nás všude vítali a dveře byly všude otevřené, ale mnozí z Nás ji za 20 let stihli naši pověst pokazit, nejen těmi odpadky, chováním, krádežemi v obchoďákách i jinde(průšvihy při špatně organizovaných,,Outdoor,, akcích)..

Ja,ako som sledoval v masmediách reakcie susedov Rakušákov.Po otvorení hraníc boli z nás trochu nervózny 8-S .Ale na druhej strane sme boli pre nich na začiatku 90-tych rokov ... hordy nákupichtivých zákazníkov.
Najsmutnejšie na tom bolo,že najaktívnejší tiežturisti z našej strany boli zlodeji, sexuálne pracovníčky, pasáci, pašeráci, veksláci, pracovníci na čiernom trhu práce.
A to,či sme pre cudzinu vidláci,bolo by najvhodnejšie opýtať sa niejakého cudzinca :hmm:
Je tu na SuperFóre.cz niejaký cudzinec :-l ???
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 24. 12. 2009 10:59

He nežijící spokojno v Práglu?!...Roxore i Tobě Přeji Ty Pravé Svátky Vánoční, plné Klidu a Pohody...a spočinutí u Rodinného Krrrbu. Zbytky toho Zdraví a Kósek životního Štěstí i lepší NY 2010 v rámci Vašich možností...Snad se udělá hezky a půjde se fotit do Lesa, hej. Tulák Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 3. 2. 2010 22:09

tohle se mi vůbec nelíbí, ani tomu úplně nevěřim...

minulý víkend jsem si vyrazil na procházku kolem Liberecké přehrady, potkal sem tam okolo 30ti lidí, kromě pár pejskařů to byli samí cizinci, studenti univerzity ze zahraničí, černoši, francouzi, holanďani, britové, američani, italové, rusové, afričani...

proč by takoví lidé jezdili studovat do vidlákova?

imho v itálii, chorvatsku, anglii i holadsku je stejnej bordel, pro nás tam jsou taky "připravený" atrakce, ale když se člověk utrhne ze "řetězu" a vezme to po svých, připadá si jako doma, nemluvě o tom, že k nám němci vozej odpadky po kamionech a vysypávaj je v lesích za frýdlantem a cvikovem, poláci nám svejma uhelkama ničej krkonošky a orličky...

myslim že se prostě ptali špatnejch lidí...

samozřejmě že sem se jezdí především za bohatou historií, ale už i za modernem, sem byl šťastnej jak blecha když tu minulý jaro bylo mistrovství světa...

a němci tu maj stále ještě druhej domov...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka