Protesty v Španielsku

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod rado3105 31. 1. 2015 23:18

Západne média o tom nepíšu ale státisícové protesty aktuálne prebiehajú v Španielsku...a v blizkej dobe tam budú voľby:
http://rt.com/news/228223-podemos-mass-rally-spain/
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jack111 1. 2. 2015 00:11

Vždyť o tom píšou i na idnesu a novinkách, ty západní cenzuro :roll:
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod rado3105 1. 2. 2015 03:39

hovorim o slovenskych mediach...ked protestuje v Moskve 1000 ludi pise sa o tom aj v zaprdenom denniku, ked protestuju desattisice...tak sa o tom pise v minimalnom mnozstve dennikov...
rado3105
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 1. 2. 2015 10:37

rado3105 píše:hovorim o slovenskych mediach...

Jenže o těch hovoříte až teď. původně jste hovořil o západních médiích. Pokud jste tím měl na mysli "západní, ale jen na východ od Moravy" měl jste to hned jasně napsat a nemýlit čtenáře. :pozor

rado3105 píše:ked protestuje v Moskve 1000 ludi pise sa o tom aj v zaprdenom denniku, ked protestuju desattisice...tak sa o tom pise v minimalnom mnozstve dennikov...

Který deník je podle Vás "zaprdený"? A kolik už podle Vás už není "minimální"? Zkusili bychom se přesvědčit, jak to je s pravdivostí toho Vašeho výroku.

Zprávu jsem totiž hned našel ve třech větších slovenských denících (Pradvda, SME, Pluska).
Podle mne proto naopak ta zpráva nejspíš nebyla jen v minimálním množství deníků. (byť záleží stále na tom, co považujete za "minimální")
Jak to tedy podle Vás je? :hm
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 1. 2. 2015 10:39

v tom ma pravdu,vo vecernych spravach o tom nebola ani zmienka,na aktualitach.sk nie je o tom ani zmienka a takisto su nam blokovane diskusie - povolene su iba o blbostiach a nie v dolezitych clankoch co je proti slobode slova.Je to v podstate totalita - clanok ti poda informaciu,ku ktorej sa uz nasledne vyjadrit nemozes a nemozes o jej pravosti ani pochybovat,nie to este diskutovat.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod krmelec 1. 2. 2015 10:48

Je to takový paradox dnešního světa, když nám kdejaký soudruh či jiný přívrženec jiných totalitních a diktátorských režimů píše něco o svobodě slova, no ne soudruzi?
CW DAC 1 + Yamaha A-S501 + Wharfedale Linton Heritage
krmelec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 1. 2. 2015 17:00

icotech852 píše:v tom ma pravdu,vo vecernych spravach o tom nebola ani zmienka

V čem má pravdu? A jak to souvisí s večerníi zprávami?

Rado3105 psal, že "Západne média o tom nepíšu"
Rado3105 psal, že " sa o tom pise v minimalnom mnozstve dennikov"
U Vas se večerní zprávy píšou? Nebo se jedná o deník? (možná ve slovenštině znamená slovo deník něco jiného než v češtině, kdyžtak mne poučte).

Navíc psal o "minimalnom počte". Kolik z kolika musí být "minimálmí počet", aby měl Rado3105 pravdu? Já o tom našel článek ve třech slovenských novinách.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 1. 2. 2015 18:35

Ještě že u nás ministr financí nevlastní vůbec nic! Aspoň víme, že jsme správně informováni!!!
Naposledy upravil KOSŤA KOSTIČ dne 1. 2. 2015 22:21, celkově upraveno 1
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 1. 2. 2015 19:18

KOSŤA KOSTIČ píše:Ještě že u nás ministr financí vlastní většinu tiskovin ve státě!

Většinu? Opravdu má přes 50%?
Já bych jehoho podíl v tiskovinávh odhadoval někde mezi 10-20% (což je menšina), ale můžu se mýlit. Z jakého zdroje informací vycházíte, když tvrdíte, že má většinu?

O informovanosti prostřednictvím médií si ale netřeba dělat iluze. Co si člověk nezkontroluje, to jako relevantní informaci nemá.
(O diskusních fórech to platí trojnásob)
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 1. 2. 2015 22:07

Nechal jsem se obelhat lživou propagandou bývalého SSM
Naposledy upravil KOSŤA KOSTIČ dne 1. 2. 2015 22:23, celkově upraveno 1
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jack111 1. 2. 2015 22:15

KOSŤA KOSTIČ píše:Podle chvástání mafry, která je nejprodávanějším periodikem...

Tak to asi není... :pozor

Mafra má jenom MF Dnes, která není nejprodávanější, pak Lidovky, které nejsou ani zdaleka nejprodávanější a Metro, které se neprodává...
Proti tomu Blesk je nejprodávanější samostatně a jako skupina Czech News Center tam má například Aha!, Sport, ABC a Reflex.
Naposledy upravil Jack111 dne 1. 2. 2015 22:18, celkově upraveno 1
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 1. 2. 2015 22:17

A joooo, tím je vlastně plesk a haha...
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jack111 1. 2. 2015 22:18

jo už jsem to editoval
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 1. 2. 2015 22:23

já už taky
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod rado3105 4. 2. 2015 17:32

Dúfam vytvoria stranu, ktorá vyhrá voľby. Výsledkom bude krok ako Syriza. EÚ resp. sionisti, ktorí ju kontrolujú vyhlásia, že toto je nedemokratické (kedže demokracia znemena ze staty musia skakat ako ti hore piskaju) a uvidime co urobia s ludmi v Spanielsku, Grecku, ktori nebudu suhlasit s vacsinou EU. A takto isto zaujimave to uz je a bude v Taliansku, taktiez UK tam je UKIP - uvidi sa ci to neboli len reci....

teda ani nie s vacsinou EU ale s blbcami stojacimi akoze na cele EU.... vstup Slovenska do EÚ bol tesný, účasť tesne nad polovicou....teraz keď by sa konalo referendum za vystúpenie (čo dúfam čoskoro bude) tak SR z EÚ vystúpi..kedže obrovská väčšina je proti EÚ...a nemyslím, že to je len problém Slovenska...
rado3105
Návštěvník

Další stránka