Ženy jsou neschopny se samy rozhodovat...? Uzákoněno:
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5698 ... rehlidkachPodle navržené legislativy by kterákoliv modelka, která chce pracovat, musela mít index body mass (typizace poměru výšky a hmotnosti) přinejmenším 18 a bude se muset pravidelně podrobovat kontrolám hmotnosti. Ministryně zdravotnictví Marisol Touraine říká, že zákaz ochrání mladé ženy, které pohlíží na modelky jako na ideální formu ženskosti....
Zákaz moc hubených modelek je tu proto, že se jím vlastně říká, že
mladé ženy jsou natolik nesvéprávné, že bez zákazu zobrazování hubených modelek bychom nemohli ochránit jejich stravovací návyky?!Tak to je tedy neuvěřitelně sexistické. Já být ženou, tak se cítím nesmírně pobouřen tím, že mě - kvůli několika pomateným anorektičkám - může být zakázána práce modelky, když budu moc hubená, i když by o mě byl zájem.
I jako chlapovi mi vadí, že se EU a vlády snaží mluvit do takto soukromých oblastí lidského života.
Co bude příště? Moc tlusté budou platit pokuty také...? Začneme třeba s frau Merkelovou?!
...
Víte co, na Vás...?
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway