super Rado,precital som si to cele.Konecne uprimny a pravdivy nazor cloveka na celu situaciu.Clovek po tom nemusi patrat sam a ma to ako na tanieri.
Vies o tom,ze som sa dva tyzdne dozadu zamyslel nad tym,co by asi bolo pre nas najlepsie? Co by bolo pre nas najlepsie,aby sme tento zivot ako tak dozili bez vojny? (i ked v chudobe zvanej EU).Utvrdil som sa v tom,ze americkej agende zvanej nwo sa asi zabranit neda,ze je tu rec penazi a sialena propaganda.Dosiel som k nazoru,ze najlepsie by bolo presne to,co tvrdi pan Paul a to je,ze by to mal Putin vzdat.To by roztocilo nove moznosti zadlzenia pre Ukrajinu a Rusko a zaroven by sa este chvilu roztocilo pyramidove koliecko ekonomiky a my by sme tak dostali falosnu iluziu prosperity,ktora bola na Slovensku do roku 2008.
Paul:
Nenapadá ma nič čo by ešte zostalo. Zastaviť to možno este Putinovým vzdaním sa. Možno jednoducho povie: Vzdávam sa, lepšie toto ako atómová vojna. Rusi sa môžu proste vzdať. V poriadku, odovzdávame sa vám. To je všetko, čo ma ku dnešku napadlo, ako to zastaviť.
forsaken...