Zaujimave, ze 95 percent Cechoslovakov to vidi tak ako to je, ale obmedzeny jack111, seterwohipikule,myšpulín a dalsi si melu svoje fantasmagorie. To je tak ked aj mentalne zaostaly mozu vypisovat co chcu. Som myslel, ze su za to plateny, ale nie su, nemozu za to...tak sa narodili. Myslim, ze aj Stoura to chape spravnym smerom.
Posledne spravy z ameriky su, zepozemne vojska tam neposlu. Na moje prekvapenie Francuzi sa drzia zadku Rusov a nechavaju si od rusov velit, kam to ma dopadnut. Som zvedavy na Francuzske volby. Spolocne sa snazia odizolovat turecku hranicu, co sa aj z casti uz podarilo. Preto tam meerdogan poslal svojich vojakov na ochranu zbytku cisterien.
Vlastne cela Europa, vidi spinavstvo zapadu a to co s nami robia cez brusel. Ako je mozne, ze hrstka ludi ovlada miliony proti ich voli? Na co sa tu hrame? Dokedy to bude? Vsetci sa priklanaju k Rusom. Irak poziadal o pomoc rusov, ako moze amerika inemu statu nadiktovat co ma robit a zakaze mu pozvanie rusov. A na dovazok tam vtrhnu turci.
Rusi su sustavne provokovany, momentalne to uz nemuselo byt ruzove, keby kvoli tomu bombarderu boli ako odvetu pustili par riadenych cez hranicu. Myslim, ze to chapu vsetci, ze toto prepacenie bolo posledny krat. Presunuli tam svoju modernu vyzbroj. Aka bude reakcia, ked isil pojde uz uplne do kolien a vsetka snaha a peniaze nesplnili svoj ucel. Tipnite si kedy pride k dalsej provokacii, zrejme poslednej. Rusko je zavisle na plyne a rope a dari sa ho cez tieto komodity velmi oslabovat. Myslim, ze na irak uz nemaju, ani na nejaku pozemnu ofenzivu v Syrii, ale stale je tu v Syrii Cina. Sice zatial sa tam nezapajaju su skor pozorovatelia, ale ako spojenec ruska, by si mohli zaprasit kanady.