Syřanů řve na YewTube dost na to, aby si člověk udělal obrázek, jak milují, když jim SA + USA posílají do země teroristy. Tedy obrázek si lze udělat dost dobrý - když se to nelíbí místním, tak to asi nebude košer, že?
A nejsi otevřený ničemu, když předem odsuzuješ můj názor, jakožto fanaticky zaujatý.
Navíc je to nesmysl. Mýlil jsem se tolikrát a nevím toho tolik, že to až hezké není... Nicméně dokážu se kriticky podívat i na své nekritické obdivování USA v jisté době, dokážu se poprat i s tím, že jsem věřil, že lidé byli na Měsíci a dnes už vím, že tomu tak není, dokážu se poprat i s mou původní vírou v oficiální verzi holohoaxu... atd.
Nic takového u tebe nevidím a ty sám to přiznáváš. Asi svou první větu nemyslíš vážně, když ji hned podmiňuješ... že?
Tak si dej tu práci a zkus se občas prvoplánovaně vystavit nějakým alternativním pohledům na věc, čistě jen aby jsi se procvičil. Např. ne tak dávno jsem se vyhecoval sám, shlédnout video, které tvrdilo něco, co mě přišlo naprosto absurdně nemožné už z názvu - že Titanic se nepotopil

Absurdní? Noooo, dnes už bych to tak neviděl, protože informace a argumenty tam uvedené jsem si ověřil, informace o jiném materiálu (nekvalitním) na opravy potvrdil sám Cameron, a skládačka zapadla

Takže občas stojí za to se podívat i na to, co si od pohledu řekneš, že je nemožné.
Ze stejného důvodu se občas pustím i do "zelených mužíčků" a konzistentně nacházím zábavný materiál

Tož to zkus také a bav se

It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway