icotech852 píše:ked sa o nejaku vec tak zaujimate,preco si o nej najprv nieco nezistite? Napr.to,ze taketo detaily su uz po 10rokov nezistitelne,kedze sa vsetko rychlo odnieslo a zliklidovalo.To by ste mali vediet.Po 10tich rokoch sa tu ohanat stylom - podajte mi dokaz.Co keby ste zaklopali kompetentnym na dvere? Alebo preco hladate dokazy az teraz? to ste sa az teraz zobudili?
Zkusil jsem využít toho, že jste se o tuto problematiku zjevně zajímal podrobněji než já.
Důkazy jsem ani tak nechtěl, pokud nejsou. Spíše odpovědi, které by nebyly v rozporu samy se sebou ani s dodnes dohledatelnými fakty. Prostě nějakou vnitřně i vnějškově konzistentní teorii.
Jen je mi divné, že - pokud se té problematice věnujete tak dlouho - mi dodáváte informace, které jsou poněkud rozporuplné či zjevně chybné. Například ten interiér jiného baráku, mající dokazovat něco o vnitřku věží. Nebo video, tvrdící, že nikde kromě podlah nebyl beton (a navíc se nezmiňující o protipožárních nástřicích) - vedle fotky, kde jsou sloupy vyplněné a obalené (nejspíš) betonem.
Píšete, že podle fotky sloupy byly naříznuté odpalem, aby se po tom řezu budova sklouzla. Jenže při podrobném pohledu na fotku vidím, že ten sloup by musel zároveň klouzat doprava dolů i doleva dolů (rýhy vedou kolmo k sobě - na jedné straně tak a na druhé opačně). Na základě té fotky mi skluz připadá nemožný. Pravděpodobnější se mi jeví práce svářeče s autogenem (svářeč přirozeně míří plamenem šikmo dolů) - ale třeba to vysvětlíte lépe.
Prostě mi těch rozporů v teorii, kterou předkládáte, připadá minimálně stejně, jako v oficiálních vyhlášeních. Že jsou ta vyhlášení místy nepravdivá, to si také myslím. Ale to, co mi předkládáte, není o nic lepší.