Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
icotech852 píše:O tom vasom vedomí dost vazne pochybujem
icotech852 píše:Pane,moc sa tu s tou fyzikou neohanajte, ...
icotech852 píše:lebo Vam uniklo vela veci ci ohladne dvojiciek,padu 3tej budovy a utoku na pentagon.Takisto aj o ludoch,ktori mali udajne sediet v danych lietadlach.
icotech852 píše:Takze sa radsej nabuduce nepustajte do silnej debaty tu v tomto vlakne a neohanajte sa tu nejakou fyzikou - aj v tej fyzike mate uplne jasno - ale po svojom.
icotech852 píše:Skor by som povedal,ze tie vase silne nazory pochadzaju od nejakych ludi,ktori chcu presadit na tejto zemi urcity zaujem
icotech852 píše:(ak ste priamo politik alebo iny vyznavac dlhovej slobody z USA).
icotech852 píše:Nenapomahajte im k tomu prosim Vas - v mene ludstva a lepsieho zivota na planete Zem.
To je možné. Proto jsem se také do těchto témat zatím nepouštěl
icotech852 píše:ano,mate pravdu - ten beton pochadza len zo spodnej casti dvojiciek.Vrch bola ocelova konstrukcia s 30cm betonovou podlahou
icotech852 píše:ale hlavne piliere boli zelezobeton
icotech852 píše: pred 10timi rokmi som videl videa zo stavebnych prac,kde sa do hlavnej spodnej konstrukcie lialo kopec betonu.Zial tie videa uz nemam a ani som ich uz nemohol najst.Ale ak ich najdem tak ich zverejnim.
Proč by měl někdo přesekávat nosníky, které nejsou hlavní, když ty hlavní byly podle Vás zabetonované?
A jakto, že nejsou zaprášené řezné plochy, když byly podle Vás přeseknuté před pádem budov? Dokonce ani nevykazují stopy smykového pohybu.
icotech852 píše:ja si pamatam,ze do tych hlavnych nosnikov liali beton - a hovori sa o 58tonovom nosniku
icotech852 píše:Jadro (core) tvorili zelezobetonove v spodnej casti a ocelove v hornej casti budovy - preto boli odrezane,aby sa budova "zosuchla" a padala "volnym padom"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků