11. září 2001 WTC

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Proč se zřítili mrakodrapy WTC 11. září 2001?
Dvojčata WTC i budova WTC7 se zřítily kvůli požáru 19 %  50%  [ 19 ]
Byla to řízená demolice 19 %  50%  [ 19 ]
Celkem hlasů : 38

Odeslat příspěvekod rocksta.r 7. 3. 2013 10:20

Lol nestačím se smát, i kdyby to byla inside job, to je pro us vládu takovej problém opatřit letadlo s okny?
rocksta.r
Návštěvník

Odeslat příspěvekod icotech852 7. 3. 2013 10:24

*
Naposledy upravil icotech852 dne 7. 3. 2013 11:25, celkově upraveno 1
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 7. 3. 2013 10:39

icotech852 píše:ja lutujem len jednej veci,ze som sa dal zase do reci s magorom,dovidenia

Jestli se rozloučíte s každým, kdo se pokusí rozebrat Vaše argumenty, nebudete to mít lehké. Přesvědčíte maximálně tak lidi, kteří neradi přemýšlejí a nedají si věci do souvislostí.

Všimněte si, že jsem v maximální míře využíval Vaše vlastní argumenty. Jen jsem je postavil vedle sebe, aby vynikly jejich vzájemné rozpory. Snažil jsem se, abyste z velké části hovořil sám se sebou. Pokud Vám Vaše vlastní argumenty připadají jako od magora, zkuste se nad jejich použitím znovu zamyslet. ;-)

Dovi.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 7. 3. 2013 11:55

Spinavci ako vy zamlcuju,prekrucuju,nicia dokazy a potom sa este s drzostou pytaju obcanov ci vidia inu cestu ako im podavate vy.To je vasa laskyplna strategia
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 7. 3. 2013 12:26

icotech852 píše:Spinavci ako vy zamlcuju,prekrucuju,nicia dokazy a potom sa este s drzostou pytaju obcanov ci vidia inu cestu ako im podavate vy.To je vasa laskyplna strategia

Zdá se, že mne zařazujete do jakési skupiny, která vykonává nějaké činnosti. Mohl byste prosím na základě konkrétních odkazů ukázat, kterou z vyjmenovaných činností jsem podle Vás vykonal a kde?

Prozatím to vypadá, že jste Vy sám zničil nejpozději 7. 3. 2013 11:28 část svého příspěvku, vloženého 6. 3. 2013 19:43. Takže jste sám sebe minimálně jedním znakem zařadil do skupiny, kterou tak barvitě popisujete. Jestli je to Vaše láskyplná strategie, to ale nedokážu posoudit.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 7. 3. 2013 13:28

S Vami je zbytočné strácať čas
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 7. 3. 2013 14:00

icotech852 píše:S Vami je zbytočné strácať čas

To může být pravda.

Pokud byste na mne chtěl i nadále používat argumentaci "ad hominem", likvidovat důkazy o tom, co jste napsal, bez vysvětlení obracet svá tvrzení o 180°, skákat jak zajíc od tématu k tématu, nebo tvrdit jako fakt věci, které nemáte podložené, tak skutečně ztrácíte čas. Protože výsledkem bude jen to, že se zamotáte do vlastního přediva.

Pokud chcete rozebírat hlouběji a (v rámci diskusních možností) seriózně konkrétní problémy, tak to ztráta být nemusí. Záleží jen na Vás. Zdá se ale, že prozatím jste si vybral tu ztrátu.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 7. 3. 2013 14:17

Jediná vec ktoru som vymazal bola ta,že som vám dlhými vetami napísal aký ste magor,tak som to radšej vymazal.Vidím že Vám to vadilo ok,vyjadril som to znovu.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 7. 3. 2013 15:30

To je právě to proč vznikají takové konspirační teorie o spoustě věcí. Lidé nejsou odborníci na vše a uvěří komukoliv, kdo se za něho vydává.
Ono je to podobné, jako v případě propadu vozovky v Evropské ulici ze srpna(pokud se nepletu) loňského roku. Mnoho lidí uvěřilo, že na dně propadu byl vidět razící štít. Proč? Protože to řekl moderátor v celoplošné televizi. Potom je pochopitelné, jak dovede zmanipulovat člověk v košili a kravatě, který se chová značně erudovaně.
A když jsem tedy OT, tak byl vidět, nebo ne?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod icotech852 8. 3. 2013 09:10

Toto su v podstate situacie,ked clovek nazvany konspirator vidi do urcitej veci viac (na zaklade poznania a jeho zaujmu o vec) a napriek tomu sa ho vacsia komunita ostatnych obcanov snazi zdiskreditovat tym,ze "situaciu vidi nespravne" a mal by sa zaradit do spolocnosti oviec.

Ono je to v podstate v poriadku,ludom vo vyssich sferach s urcitym zaujmom tento postoj spolocnosti vyhovuje,ale bozie mlyny melu pomaly a bumerang sa tejto radujucej a slobodnej spolocnosti vrati.Ci uz vo forme vyssich dani,zvysujucim sa dlhom,kriminalitou,hrozbou nastavajucich konfliktov a vojen.A ked sa clovek,ktory je uz v situacii ze sa citi na dne spyta sameho seba "boze,preco je to tak? ...odpovedat si v tej chvili moze sam.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 8. 3. 2013 15:05

icotech852 píše:Toto su v podstate situacie,ked clovek nazvany konspirator vidi do urcitej veci viac (na zaklade poznania a jeho zaujmu o vec) a napriek tomu sa ho vacsia komunita ostatnych obcanov snazi zdiskreditovat tym,ze "situaciu vidi nespravne" a mal by sa zaradit do spolocnosti oviec.

Podobný problém ovšem nastane, když takový konspirátor narazí na člověka zvaného technik, fyzik nebo logik. Technik se zase nechce zařadit do společnosti lidí, kteří tvrdí nesmysly o technice. Fyzik se nenechá přesvědčit o neplatné patafyzice, případně si přednesené argumenty přepočítá. A logik je zase citlivý na nekonzistence (rozpory) v teoriích.

icotech852 píše:Ono je to v podstate v poriadku,ludom vo vyssich sferach s urcitym zaujmom tento postoj spolocnosti vyhovuje,ale bozie mlyny melu pomaly a bumerang sa tejto radujucej a slobodnej spolocnosti vrati.

A napadlo Vás někdy, že by vládnoucí vrstvě a různým silovým složkám mohly konspirační teorie naprosto vyhovovat? A že je možná samy šíří? Protože je pro ně výhodnější, když se jich budou lidé bát coby všehoschopných grázlů, kterým se neradno postavit, namísto toho, aby se provalilo, že je to banda neschopných vyžírků, kteří by - když dojde na věc - neudrželi moc ani moč a navíc nedělají to, zač jim poplatníci platí daně.
(nemyslím si, že tohle je všestranně správné vysvětlení - jen poukazuji na další možný pohled)

V oficiální verzi událostí 11.9. je hodně podivností, rozporů a podezřelých okolností. Jenže problém vidím v tom, že obvyklé konspirační verze jsou v řadě bodů ještě blbější. Alespoň v těch technických a fyzikálních otázkách, které na základě svých znalostí z různých oborů mohu posoudit.

Mohu se samozřejmě mýlit - ale například nedávno předcházející diskuse o materiálu stavby nevypadala, že bych zde narazil na konzistentní a technicky a fyzikálně podloženou teorii.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 8. 3. 2013 15:31

tu mate fyziku - mozte vysvetlovat.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 8. 3. 2013 16:19

icotech852 píše:tu mate fyziku - mozte vysvetlovat.

A co konkrétně Vám není jasné?
Nemá samozřejmě smysl ztrácet Váš i můj čas vysvětlováním něčeho, co chápete.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 8. 3. 2013 17:11

A čomu ja nechápem,vysvetlite mi to.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 8. 3. 2013 18:50

icotech852 píše:A čomu ja nechápem,vysvetlite mi to.

Bohužel, je mi líto, ale nemohu Vám vyhovět. Fyzika je příliš rozsáhlý obor lidského vědění na to, abych jej vysvětloval od začátku (a všechny partie ani neznám).

Pokud budete mít nějaké konkrétní dotazy, jsem Vám samozřejmě k dispozici.
Stoura 1
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka