11. září 2001 WTC

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Proč se zřítili mrakodrapy WTC 11. září 2001?
Dvojčata WTC i budova WTC7 se zřítily kvůli požáru 19 %  50%  [ 19 ]
Byla to řízená demolice 19 %  50%  [ 19 ]
Celkem hlasů : 38

Odeslat příspěvekod Kniter 17. 2. 2013 13:57

To ze to zhodili sami vie kazdy. My "ovce" s tym nic nespravime. Zbytocne sa rozculovat.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod icotech852 17. 2. 2013 15:07

ano,je to tak.Zelezobetonovu budovu nemozno zhodit do 10tich sekund bez "riadeneho odpalu" kde je pouzity Thermite
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod rocksta.r 28. 2. 2013 18:06

Dobry den, jsem tady dobre ve spolku paranoiku?
rocksta.r
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 6. 3. 2013 15:55

icotech852 píše:ano,je to tak.Zelezobetonovu budovu nemozno zhodit do 10tich sekund bez "riadeneho odpalu" kde je pouzity Thermite

A proč to píšete? Vaše prohlášení nesouvisí s tématem ani časem, ani materiálem.

Budovy WTC padaly přes 10 sekund a jejich svislá konstrukce nebyla ze železobetonu, nýbrž pouze z oceli (chráněné proti ohni azbestovým nátěrem jen v dolní polovině staveb).

---
BTW: anketa v záhlaví je typickým příkladem manipulační techniky, zvané falešné dilema.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 6. 3. 2013 17:02

Spýtam sa vás : ste stavebný inžinier? Naštudujte si najprv niečo prv nez dáte do éteru takúto hlúposť čo ste napísali.Železná budovo
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 6. 3. 2013 17:38

icotech852 píše:Spýtam sa vás : ste stavebný inžinier? Naštudujte si najprv niečo prv nez dáte do éteru takúto hlúposť čo ste napísali.Železná budovo

Stavební strojník skutečně nejsem.
Ale nejsem ani železná budova, jak mylně spekulujete v poslední větě svého příspěvku. ;-)

Ale vážně: Nakolik (číselně) je podle Vás mylné tvrzení, že svislá konstrukce budov byla pouze z oceli?

Stačí, pokud konkrétně napíšete, jakou hmotnost (či její část) nesly svislé ocelové nosníky v polovině výšky libovolně vybraného nadzemního podlaží těch budov. Přidejte informaci, jakou část hmotnosti nesly (pro porovnání) jiné materiály (třeba beton). Plány těch budov jsou dostupné, vlastnosti materiálů také.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 6. 3. 2013 17:43

ano? dostupne su aj tvrdenia ze sa jednalo o riadeny odpal,ze pred padom boli odpalene zaklady v suterene a ze niekolko km od wtc boli najdene kosti pozostalych.Su zabery ako roztavene zelezo zotrvavalo v suterene niekolko dni.
Navyse tam padla aj 3tia budova kde boli spisy,ktore sa nemali nikdy dostat na verejnost.Ako padla 3tia budova? aj nato mate nejaku zlatu teoriu?
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 6. 3. 2013 17:51

Stoura 1 píše:ano? dostupne su aj tvrdenia ze sa jednalo o riadeny odpal,ze pred padom boli odpalene zaklady v suterene a ze niekolko km od wtc boli najdene kosti pozostalych.Su zabery ako roztavene zelezo zotrvavalo v suterene niekolko dni.

Jestli dovolíte, ponecháme tato další témata na později. Nejprve byste mohl odpovědět na to, co jsem se ptal. Stejně, jako jsem Vám nejprve odpověděl já, než jsem položil svou otázku.

Takže znovu: Jakou část hmotnosti budov nesly podle Vás v nadzemních podlažích Dvojčat jiné materiály než ocel?
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 6. 3. 2013 17:57

NEDOVOLIM - odpovedzte mi ako padla 3tia budova.A najdite v budove pentagonu trosky lietadla.

-- 6. 3. 2013 18:04 --

ja vam nieco odporucim - nepapajte vsetko co povedia kamarati z USA,navyse "teroristicky utok na budovu" sa da hockedy zrealizovat aj teraz...aha teroristi sa uz unavili,uz ich to proste prestalo bavit.Chceli totiz znicit Ameriku tym,ze zostrelili staru budovu napustenu azbestom.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 6. 3. 2013 18:05

icotech852 píše:NEDOVOLIM - odpovedzte mi ako padla 3tia budova.A najdite v budove pentagonu trosky lietadla.

Proč bych to dělal? Nechcete-li sám odpovídat na dotazy, neočekávejte to ani ode mne. :pozor
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 6. 3. 2013 18:08

a vy tu prestante sirit bludy,vase dojmy.Ta budova bola totizto velmi dobre poistena specialne prave proti teroristickemu utoku tesne pred udalostou.Bolo tam 13veci pre ktore sa to oplatilo.Minus bol iba jeden - obete,ktore sa museli obetovat pre narod,ktory ich pekne oebal.
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 6. 3. 2013 18:19

icotech852 píše:a vy tu prestante sirit bludy,vase dojmy.Ta budova bola totizto velmi dobre poistena specialne prave proti teroristickemu utoku tesne pred udalostou.Bolo tam 13veci pre ktore sa to oplatilo.Minus bol iba jeden - obete,ktore sa museli obetovat pre narod,ktory ich pekne oebal.

Jaké bludy? Mohl byste je prosím konkrétně citovat?

A stále jste neodpověděl, co jiného než ocel neslo v nadzemních podlažích hmotnost budov dvojčat. Protože pouze tohle byla jedna ze dvou věcí (ve Vašem slovníku patrně "bludů"), které jsem uvedl. Rozeberme tedy nejprve jednu věc, pak druhou, a pak se věnujme dalším otázkám.

Místo jednoduché odpovědi (procenta nosnosti a uvedení materiálu, který nesl) nastolujete další a další témata. Skoro to vypadá, jako byste se chtěl konkrétní odpovědi vyhnout.
Stoura 1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod icotech852 6. 3. 2013 18:34

a nevyhybate sa vy mojej? zelezne budovy poznam,ano mate pravdu - volaju sa hangare

-- 6. 3. 2013 18:35 --

ale podla vasho sposobu vyjadrovania ste skor skorumpovany zastupca slobody :D alebo europoslanec
forsaken...
icotech852
Přeborník

Odeslat příspěvekod Stoura 1 6. 3. 2013 18:57

icotech852 píše:a nevyhybate sa vy mojej? zelezne budovy poznam,ano mate pravdu - volaju sa hangare

Umíte číst?
Má otázka nezněla "Jaké znáte jiné budovy?" Na takovou otázku byste odpověděl dobře.
Ptal jsem se, kolik procent hmotnosti budovy nesly v nadzemních podlažích dvojčat jiné materiály než ocel. Napište materiály a procenta. Nebo napište "nevím". To je na Vás. Ale s používáním logických klamů (například odvádění řeči jinam) u mne jen těžko uspějete.

Vaší otázce se nevyhýbám. Jen chci nejprve uzavřít jedno téma (zde svislou konstrukci budov), než načneme další.

icotech852 píše:ale podla vasho sposobu vyjadrovania ste skor skorumpovany zastupca slobody :D alebo europoslanec

Vida. Manipulativní argument "ad hominem". Takže faktické námitky vlastně nemáte. ;-)
Stoura 1
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka