Grammator píše:to se měří klasicky, je na to takovej sráč velkej jako vysílačka, namíříš a máš teplotu, těch možností je moc... stejně jako geologové měřej teplotu lávy atd...
V létě jsem jel do Bratislavi rychlíkem z chlapem, který mi tvrdil že tyhle termokamery dokáží rozpoznat na 60km v lese člověka. Že s nima prý dělal. Jen aby s nima mohl pracovat, musel podepsat něco, co mu brání odpovídat na některé moje otázky. Co je na tom nevím, přišlo mě to přitažený za vlasy.
Marcel Kudlvasr píše:Hech, Pare, já jsem nemluvil o Tunách to ten redaktor, byl to čistě můj nápad a toho Termitu pro počátek a výbušnin ani tolik nepotřebuješ, zbytek Ti zajistí ta energie domina a padajícího howna,+ další efekty o kterých již byla řeč(vibrace, rezonance, vlny, seismika po pádu první budovy atd.) to je všechno i bez konšpirace, jsem přesvědčen , že veškeré vzorky byly laboratorně hned prošetřeny, he ten redaktor mluví o rzi a né o nálezu granulovaného ,,nano,,hliníku, rez mohla být z čehokoliv, tož fábulaci po 8-10 letech jaksi neberu...Marcel od Zvonu.
Jak jsem popisoval dřive, není možné aby to spadlo pod 12s a uplatnil se nějaký dominový efekt. K rezonancím je potřeba zdroj frekvenční zátěže, který to rozkmitá. Že by vibrace byli schopny destabilizovat budovu tak, že spadne jako domeček z karet pochybuji. Co myslíš těma vlnama. Je to pro tebe jenom nějaké heslo, nebo máš nějaký link kde je popsán mechanizmus poškození.
Zpráva NIST taky trvala nějakou dobu. To je taky fabulace. Četl jsi tu zprávu, že můžeš o ní něco prohlásit, nebo je to jen takový obrat jako ty (vibrace, rezonance, vlny)?